Son birkaç haftadır sürekli hasta oluyorum gurbetteyim eşim sağolsun herşeyime yardımcı ama o işe gidince yalnız başıma hastalıkla savaşmaktan yoruldum. Anneme dedim kardeşimi de al gel burada yoruldum artık hep hastayım yanımda dur zaten doğurdum doğurucam. Ama hiç umrunda değil dediği tek şey sabret.Buhün hastanede vaktım kadın doğum yapmış bi sülale gelen var ziyarete anneler pervane olmuş.Benimki aylar geçsin gelmez hiç merakta etmez. Kayınvalidem hergün arar , benim anne doğursam haberi olmaz.Çok ağrıma gidiyor ben kızı olarak maddi manevi hep yanında oldum , onun ameliyatında herşeyiyle ilgilendim daha lisede bir çocuk olmama rağmen.
Ayni benim annem de öyle. geçen rahatsızlandm acile gittik âradm geçmiş olsun dedi el gibi
Canım insan umduğu yerdən küsərmiş.haqlısan.
Vardir onunda baska bi derdi. Anne farkli. Kokusuna kurban olurum onun. Hamileligimde daha bi düşkün oldum. Benim ailem esimle görüşmüyo o yzden evime gelip gitmezler. Belki dogumumda bile kalamaz yanimda ama olsun. Boyle yanina gittigimde sarılıyo bi canım diyo onun sesi benim içim titriyo. Kayinvalidem o kadar iyidir önümden arkamdan kosturur durur ama iste anne farkli bişey.
Benimkide sizden de beter :) sukredin amaaaan biz anne olucaz zaten bu yasa gelmisiz onlarin yaptgini yapmayalim yeter :)
Ne olursa olsun anneler baska bence bi tek seni düşünen bu hayatta anne ve baba onlar bnm için başkalar allah onlari başımızdan eksik etmesin
Oooofff of ruhum daralıyor benim de artık alıp başımı gitmek istiyorum o kadar yoruldum. Üç gündür aç yatıyorum iki yasinda kızım var o bir yerde ben bir yerde perperisan surune surune zorla çocuğumun karnını doyurdum eşimi aradım kotuyum diye bana saymadigi laf kalmadı telefonda bas bas bağırdı ben onu niye aramisim niye strese sokmusum o ne yapacakmış başka arayacak adam mı yok muş. Kapattım telefonu hiç ses etmeden anneme mesaj attım aç ım ölüyorum diye ya allah ya safi de kalk iyi olursun dedi hala yazarken bile ağlıyorum bir insanın eşi bunu yapar mi annesi bunu der mi. Aradığını acmiyorum geri arıyorum diye de beyfendi bana küs benim yaptığımı çocuk yapmazmis iki yasindaki kızımı karnım da ki çocuğu dusunmesem kendimi öldürecem.
Bence yalnis dusunuyorsunuz anne annedir bizi bu yasa kadar getirdiler. Baska bir eve geldigimiz icin bize rahatsizlik, ailede sorun olmasin diye gelmiyordur belki? Bende yabanciyim gurbetdeyim yani. Annem geldi yanima 2aydir bizimle ama gecen kayin validemle sorun yasadilar(kayin validem iyi biri ama yinede kayin valide iste, seviyorum ama bazen kiriliyorum) Annemin ne kadar uzuldugunu goruyorum, kizima yuk oldum diye dusunuyor. Ben iyi olsun oyle dusunmesin diye elimden geleni yapiyorum, esimde aynen ama sikiliyor kendi evi gibi olamiyor. O yuzden annelerimiz biz iyi olalim diye fazla gelmiyorlar el oglundayiz nede olsa. Yinede sizlerin annelerinizle ilisginizi bilemem ama anneler cocuklarini dusunur bence. Biz annemle arkadas gibiyiz o baska.
canım benim ALLAH yardımcın olsun zor ana bacı yardıma kosmazsa insanın zoruna gidiyor.
Benim de hamileligim boyunca göz yaşı ile geçirdim akrabamiz ortalık karıştırıp annemlere düşman ettiler beni o kadar zor günler geçirdim ki anlatamam annem ablam benimle konuşmadı dogumum yaklaştı biri de arayıp demedi korkma doğum böyle olur felan birşey ogretmediler. Artık kaynanam laf etmeye başladı nerde bunun anası bacisi diye:( doğum yaptım ablam geldi Hastane de yanimda 1 gün kaldı. annem yabancı gibi geldi elini beline koydu geçmiş olsun dedi 1 saat oturdu geri gitti. Yanimda kalmadı kalamam dedi zaten bebeğim yoğun bakımda yattı. Çok zor seni öyle al iyi anlıyorum ki.... :((
Canım çok üzüldüm Senin için böyle Anneler de mi varmış ya Benim annem her şeyim elim ayağım kolum sürekli Arar işin var mı kızım yemeğin var mı geleyim yapayım ne diyeyim Hakkını ödeyemem herhalde annemin ne yapsam Sonuçta biz el değiliz ki onların evlatlarıyız
1,488,635 soru
24,332,945 cevap
345,727 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın