0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

image

image

göbeğim önceden de var di ahhhh şimdiki aklım olsa önce zayıflar sonra hamile kalırdım:) 73 kilo oldum çok korkuyorum doğuma kadar kaç olucam 

Astım var nefes almakta zorlaniyorum özellikle yemekler den sonra ..hemen doğusun istiyorum ..çok merak ediyorum nasıl bisey kime benziyo saçları elleri gözleri Allahimmm❤❤

Bu arada babamızın yoğun isteğine sonunda pes ettik adı akif olacak.

Ben ömer asaf yada ali asaf istiyodum ama anlasamadik bi turlu akifte karar kildik suan :))

Haa bu arada haftama göre kaç aylık oluyorum kafam karışıyo

13 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
25 +5 de tam 5 aylık olacan cnm 
(926 puan) tarafından
Sağol canım
(3,886 puan) tarafından
5 mi 6 mi
(2,858 puan) tarafından
6 kız pardon
-Reklam-
0 oy
tarafından
Peki hamileik  öncesi  kac kg idiniz
(926 puan) tarafından
70 kiloydum
tarafından
Az almışsınız
(926 puan) tarafından
Inşallah az kiloyla biter .bebek gelişsin ama ben alımıyım yA
0 oy
tarafından
Göbüşlerimiz nerdeyse aynı ☺️☺️ ben 34.4 ☺️❤
(926 puan) tarafından
:) benim şimdiki halimle doğuma giden olmuş ya 9aya kadar panda olcam:
tarafından
Hiç takma kafanı boşver benim 3. Hamileliğim canım
(926 puan) tarafından
Nefes sorunu olmasa pek takmıyorum ama işte Allahım yardım etsin bi candan can çıkıyor
0 oy
(6,769 puan) tarafından
Yaaaa kuzuummm özlemim ❣️❣️❤️❤️maşallah sana bugünleri de gördük çok şükür. Demek erkekmis kuzum ☺️❤️dualarım kabul oldu 
(926 puan) tarafından
:) bunu bi doğurayım Allahın izniyle sağ sağlim 2.ye belki cesaret edmeem :D
(6,769 puan) tarafından
Hahah☺️☺️bende 2 . Ye henüz cesaret edemiyorum kuzum☺️❤️
(926 puan) tarafından
Hayirlisi hakkımızda çok duaya ihtiyacım var bu hastalıklarla iki türlü doğumuda nasıl  yapicam.bilmiyorum
(6,769 puan) tarafından
Allah'ım yardım eder kuzum korkma ❤️❤️sağ salim alırsın yavrunu insallah
(926 puan) tarafından
Aminnn inşallah ❤❤
0 oy
tarafından
masallah canim 8 aylik gibi saggalim al kucagina insAllah
(926 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Bende de astım var ve 84 kilo idim şuan 95 olmuşum :'( 27 haftalık bebek baskı yaptıkça nefes alamıyorum bide bu virüs çıktı yürüyüş falan da yapamıyorum temiz hava da 

(1,491 puan) tarafından
Sezeryan zaten ona göre önlem alıyor lar hastanede canım başta soruyor lar
(926 puan) tarafından
4u de mi sezeryan :(
(1,491 puan) tarafından
Evet canım
(926 puan) tarafından
Benimde heralde sezeryan olur.peki astımlı kişiye sezeryan olunca belden mi uyusturuyolar komple mi uyutuyolar
(926 puan) tarafından
Ben sırt üstü asla yatamıyorum nefesim gidiyo o durumda naparlar
0 oy
(69 puan) tarafından
Ömer Akif de hoş geldı kulağıma sankim ☺️

Bnm oğlmn ismi Ömer Asaf 
(926 puan) tarafından
Ben asaf adına takmıştım ama eşim asaf ismini sevmiyo hele ömer ismine deli oluyo:D  ortak karar aldık ama doğuma kadar değişir galiba ;))
0 oy
(111 puan) tarafından
Bizde 31+4 Bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla şu an 81 kilo oldum bende de nefes darlığı var konuşurken bile nefesim kesiliyor  bizimde cinsiyet tam netlesir se bende ömer asaf koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse 
(926 puan) tarafından
Amin inşallah Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin .ben 20.haffadan beridir nefes problemi cok yasiyorum ilerleyen haftalardan da çok korkuyorum
(111 puan) tarafından
Amin inşallah canım bebek büyüdükçe nefes alıp vermek daha zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun inşallah
(926 puan) tarafından
Aminnn inşallah ❤
0 oy
(443 puan) tarafından
Bende yarın tam 25+0 olucam hemencik alayim kızımı kucağıma istiyorum ya hep aklım onda doktora da gidemiyorum
(926 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ya bende  11 nisanda gidicem ama az biraz virüs korkusu var zaten astımım bide virüs kaparsam düşünmek bile istemiyorum bi yandanda sonndurumlari merak ediyorum
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Ben senden 1 haftacik ondeyim gobusler aynı ama. Bende 9. Aya kadar sanırım panda olup cikacam ortalığa. Allah yardımcımız olsun adıyla yaşasın inşallah
(926 puan) tarafından
Amin aminnn ya ben bide kısa boyluyum bazen komik duruyo yemekten sonra biraz daha şişince kaldıramıyorum kendimi:D
0 oy
tarafından

Masallah cnm hayirlisıyla dogur insallah:)

(926 puan) tarafından
Aminn inşallah..Astim dan  dolayi cok korkuyorum
tarafından
Hamileliktemi astım çıktı yoksa onceden varmıydı. Eger zorlanirsan doktor sezeryan yapar merak etme cnm.onlarda tehlikeye atmaz. Korkma bisey olmaz insallah
(926 puan) tarafından
Onceden vardi canim taa cocuklukfan bronsit zaturre sonea aastima dondu oyle kaldi.sirt üstü hiç yatamıyorum.ve belden uyuşturma desek beyinde hidrosefali var ondada sıkıntı çıkabilir napicam nolcak hiç bilmiyorum
tarafından
Gecmis olsun cnm. Hayırlısıyla günün gelsin doktorun ne yapacağını bilir cnm. Imkanin varsa ozelde yap doktor daha cok ilgilenir.
(926 puan) tarafından
Sağol canım.vala ilk başta özelde yapalım dedik sonra ev muhabbeti çıktı evimiz az kaldı bitiyo taşıncaz inşallah o yüzden borç harç var eşimi sıkıntıya sokmak istemiyorum o yüzden vazgeçtim
0 oy
tarafından

Bende 36W6 oldum çok şükür 

.rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 

(926 puan) tarafından
Amin cümlemize rabbim kolaylık versin ..Ne güzel az kalmış bende bi an önce o günlere gelmek istiyorum
tarafından
Geleceksin merak etme hayırlısı ile

Sonra ben doğurmak istiyorum diye bagiracaksin soyleneceksin :)
(926 puan) tarafından
Ayy inşallahhh❤❤
0 oy
(135,950 puan) tarafından
Kiz senle özelden yazdiklarimizi okudum simdi ayy cok tatlisiniz yaa bak daha dogurdum postu acacaksin senn yerim sizi yaa minnosu paylas dogunca 
(926 puan) tarafından
Kız ben doğunca ilan vericem gazete televizyonlara:D inşallah doğurabilirim ya çok korkuyorum astımdan dolayı şuan bile nefeste zorlaniyorum o an napicam hiç bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 602 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde MuratınAnnesi (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 502 göst.