Selamun aleykum arkadaşlar hayırlı cumalar eşimle bosaniyoruz nedeni ise şiddet yüzünden evlendim 1 ay sonra hamile kaldim gercek yuzlerini gordum annesini gözümün onunde yerden yere savurdu evden atmaya çalıştı odaya kitledi kadinin heryerini sıkıyordu bagartiyordu sınırını alamayinca kapi bacayı aşağı indirdi cami kırdı dolabı kafasinda kırdı heryeri kan içinde kaldı ablalari polis çağırınca kaçtı gitti kiz kardeşlerini evden atti bana ablasi seni disari çıkarmaya çalışırsa cikma sakin daha rahat davranıyor dedi binada komşular felan olduğu için ablalarida bana çok iyilerdi meğersem arkamdan kuyumu kaziyolarmis benden iş beklediler hamileyim migdem bulaniyor yapamıyorum anlamiyolar daha sonra bana başladı basda ayrı konuştuk evlenince bir oturucam deemeye başladı ben kabul etmedim evde gece yarıları benim kolumu bacağımı sikiyordu mosmor ediyordu ellerimi geri bukuyordu gece nin bi vakti bana kağıt yazdiriyodu ben bunu yaptım ettim böyle oldu diye ağlaya ağlaya ne hale gelmistim evden çıkıp ailemin yanina geldim çocuk için çok sans verdim ama olmadı ac kaldım umrunda olmadi zeytin peynir ekmek dometes ekmek yiyordum sadece nişanlıyken annesi ayağımı burktum demişti evlenince onun kırdığını öğrendim kızlar yazacak çok şey var ama bu kadarini yazıyorum ailesinden çok ondan çok çektim eve kilitliyolardi beni telefonumu alıyordu ailemle gorusturmuyodu evlenmeden önce bir saat diyodu hepsi yalanmış bir tane çocuğum var 7 aylık 50 grm mihirim vardı 5 tane bilerzik taktilar dugunde 10 grm da babam taktı ben 100 grm istedim çünkü benden gizli bozdurmustu hiç bir hevesini yasamadan çocuğa 7 aydır ailemin yanindayim çocuğa baktigi yok babam bakıyor sağdan soldan gelenlerle buyutuyorum o ise araba almış çocuk acmi ne yiyor ne içiyor ne giyiyor hastami umrunda degil sadece bi resim video için arıyor okadar geldiginde cocugunu görüyor istwdigi zaman ilk mahkemede yalan söyledi gostermiyolar diye benim tek istediğim oğlum öyle piskilojisi bozuk insanlara vwrmek istemiyorum ben bir anneyim ciğerim yanıyor yasadiklarimi bir ben bir allah bilir velayet hakkındaki bütün bildiklerinizi anlatmanizi istiyorum alabilir mi diye bana dua edin ne olur allah hiç anneyi evladindan ayırmasın