Kızlar dun, burdan, bır arkadas esim escınsel ayrılıcam felan, demıstı sıgınma evınde yer yok gidicem akıl verin felan, demıstı neyse ozelden, konustuk. Gec gelıyor diye mesajlar wp, den, yazısmaya devam, ettik. Yardım edebileceğim durumları soyledım. Gerekirse gel yardımcı olurum dedım. Neyse konustuk. Fakat o kadın, bugun numaramı esine vermıs. Eşi az once bana agza alınmayacak seyler soyledı. Yok ıste erkeksin felan dedı ilk, basta oysaki vp de fotom, var ses kaydı atınca inandı. Neyse sonra ısde tum kadınlar aynısınız Allah, belanızı versin. Esim sızın yuzunuzden bana dolmus sız kıskırrtmıssınız sız doldurmussunuz onu dedı. Esim oyle dedı bana dedı. Kı siz derken de ben dahıl uygulamadan bahsediyor. Bende beyefendi yazmayın esıme derim sızın esınız yazdı uygulamaya es cınsel aldatıo hap atyo felan, dıye dedım Daha sonra baya bir tehtidkar konustu. Ben hep yazmayın polise verırım dedım ona ragmen hala tehtıd eddı. En, sonunda mesajları ss aldım ve enggeldım bir daha yazarsa polise sıkayet edecegım ve aksam esıme anlatacağım. Cıdden, asırı sinirlendim. Elim ayagım titredi cocugum aglıyordu ona bile bakamadım. Ya insanlar ne kadar da kotu olmus ya kımseye yardım etmeyeceksin. İyilik yap denize at demısler. Madem esinle barıscan bize ne yazıon onu gectım numaramı ne demeye veriyorsun cıdden, cok kotu bir durum dayım hala cok sinirliyim sinirden aglıyorum yaaaa