0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşimin bu arkadaşı var cumartesi bize çocuk görmeye geldiler neyse pazar günü akşam saat 11.30 da bize o oğlanın kaza haberi geldi bu arabaya carpmislar ickililermis karşı tarafta 2 kişi öldü kendi tarafindan da 1 kişi öldü sonra eşim işte oğlanın yanına giderken sana birşey dicem ama dedi eşine sakın söyleme meğerse adamın sevgilisi varmış oğlan evli 3 tane de çocukları var görseniz kadını gül gibi kadın yüzüne bakmaya kiyamazsin eşim bunu dedikten sonra kadının suratına bakamıyorum ne zaman baksam eşinin aldattı geliyo aklıma dilimin ucuna geliyor da söyleyemiyorum benim yerimde olsanız naparsi iz

15 Cevaplar

+2 oy
(1,822 puan) tarafından
Esimi bir daha o adamla gorusturmem cok net. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim demisler. 
(1,822 puan) tarafından
Bayanelmas olmemis kiz adamin yanina hiderken uazmis baksana.

Misafi tabiki kadina destek ol tabi canim yazik gunah kadinin ne sucu var ama dedigim gibi o adamla kocami gorusturmem onun varsa sevgili o sekilde benim kocamin aklini celip kocamada sevgili bulmayacagi ya da benjm kocamin onu ornek almayacagi ne malum yani
tarafından
Yalnıs anlamışım bacım evet
(1,822 puan) tarafından
Benimde esimin arkadaslarindan hic hazetmediklerim oldu hepside dedigim gibi pislik insanlar cik ti is arkadasiydi esimin iste is gorusursun eyvallah disarda kesinlikle gorusmeyeceksin dedim gorusturmedim sonra da tayini cikti defoldu gitti zaten
(7 puan) tarafından
Evet kuzum oomedi adam hapiste şimdi  haklısın arkadaştan herşey gelir basa
tarafından
İyi yapmissin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabikide karışmazdım söylemezdim
(7 puan) tarafından
Ne zaman kadınla konuşsam bu heliyo aklima
0 oy
tarafından
Söyleme  boşver 

Allah rahmet eylesin bu erkeklere 1 tane  kadın yetmiyor gül gibide karısı var diyorsun kadın eşinin vefat ettiğine mi uzulsun yoksa öldüğü eşinin onu aldatarak öldugunemi yarabbim 
(7 puan) tarafından
Yok kuzum eşi ölmedi hapiste diğer arkadaşları oldu ilkokul bitmiş evlenmişler 3 tane de çocukları var ikisi de 26 yasinda
tarafından
Of ne üzücü ya  sen söyleme boşver şimdi senin üstüne gelir valla sonra eşinle o adam kavga eder esinede şöyle o pislikle gorusmesin. rezil
(7 puan) tarafından
Hapiste şu an zaten çıkarsa eğer dicem istemiyorum gorusmesini
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Zor bir durum eşin niye diyorki bunu sana insan lafı ağırdır  taşıyamaz insan   söylesen bı dert soylemesen bı dert  
(7 puan) tarafından
İşte onunki de akıl sinirlerim bozuldu kadına açıyorum resmen
0 oy
tarafından

O durumun içine düşünce napalım bilmiyorum ama şöyle senaryo düşündüm hani diyelimi dedim ve kadın bana inanmadı eşine inandı ve üstelik beni yalancılıkla suçladılar onlar iyi ben yine kötü olurum gözlerinde pek karışmazdım galiba sanırım:ermm:

(7 puan) tarafından
Haklısın aslında karışmamak en iyisi
0 oy
tarafından
Ölmüş mü kocası yaşıyor mu 
(7 puan) tarafından
Kocası yaşıyor yanındakiler olmus
tarafından
Söylesen Bi dert söylemesen Bi dert söylesen eşin de kızar sana aranız bozulur söylemesen o kadına yazık zor Bi karar yani
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Karışma Sen suçlu oluyorsun böyle durumlarda sonra Eşini de görüştürme derim arkadaş aklına Uyan çok malum Bizim buralarda meşhur bir söz vardır yapan kurtulur da diyen kurtulmaz derler
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Adam. Ölmüş zaten boswer kadın iyi hatırlasın kocasını o hesabını Allah'a versin
0 oy
(135,881 puan) tarafından
Ben karismazdim yaa
0 oy
(859 puan) tarafından
Allah Hidayet versin ne diyim böyle pislik bir adama 
0 oy
(859 puan) tarafından

Allah Hidayet versin ne diyim böyle pislik bir adama :ermm:

0 oy
tarafından
Kız söyleme cocuklarina yazık günah. Belki pişman olmuştur daha gorusmez ne biliyim . Benim de aynısı başıma geldi de söyleyemedim iki çocukları var. Nasıl soylicen. Bugün yarın onlar iyi olur sen suçlu olursun. Esin de sana güvenmis söylemiş eşinle de aran bozulur. Ama eşini ondan uzak tutmaya çalış 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Söyleyemezdim ama icim icimi yerdi esimlede münasebetini kestirirdm öyle pezeve nk arkadasini evimdn iceri adım attirmazdm!
0 oy
tarafından

Gerizekalı meymenetsiz herif , eşinde olmayipta başkasında olan nedir ki aldation

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsn boyle erkekleri

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 503 göst.
15 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,064 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 357 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 729 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (787 puan) tarafından soruldu

412,431 soru

12,416,231 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...