0 oy
1,066 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
Benim 8 eltim varrrr 

60 Cevaplar

+2 oy
(2,576 puan) tarafından
Bacım alırken hiç gözün korkmadı mi:D benim 2 tane var biri olmaz olasıca piton yilani
(10,754 puan) tarafından
Vay olaylara Gel kız hiç korkmadım ya da gelseydin Aman Allah'ım Eşinle mi bir şey demedim
(2,576 puan) tarafından
Namusuma laf atan eşim de olsa affetmem biliyor duyduğum şeyler yenilir yutulur gibi değildi o yüzden demedi.
(10,754 puan) tarafından
Çirkin şeyler yaşamışsin belli esin arkandaysa gereksiz insanların dediklerine üzülme canım
(2,576 puan) tarafından
Eşim arkamda çok şükür. Herseyime.laf attı kendisi benden 3 ay önce gelin geldi bana büyük elti muamelesi yaptı ama bana işlemez. 2 sene oldu bu olay olduğunda hala beni görünce yolunu degisir
(10,754 puan) tarafından
Hahahahahahaha o korku ona bi ömür yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından

Afedersin ama yuh:O

Şimdilik 0tane ama bekar bir kaynım var 1 tanede eltim olacak

(106 puan) tarafından
Valla cnm bende yuhh diyorum aramızdaaa
0 oy
tarafından
Viyyyy o ne kizzzz :D ben bitaneye **** oluyooom :D
(106 puan) tarafından
En küçükleri benimm amaa
tarafından
:D elti cok bacim kucuk olsan nolar
(106 puan) tarafından
Canım o kadr elti arasında en küçük olmakta güzel bişi
(106 puan) tarafından
Bu arada beşşş görümceye ne dersinizzz bu sefer çüşşş derdiniz bide bitane görümcem annemin eltisi
tarafından
:D beynim error verdi
0 oy
(912 puan) tarafından
Maşallah senin rekorunu kıramaz kimse.. Eltim yok cok şükür evin tek oglu Kocam :)) 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ooo seninki iyimis bnmki iki tane
(106 puan) tarafından
Anlaşıyor musunuz pekii
(1,289 puan) tarafından
Yani benimle anlaşamayan ölsün :) cunku kimseye karsmam ne soyleseler olumlu yonden bakarim
(106 puan) tarafından
Ayn bende öyleyim
0 oy
(13,609 puan) tarafından

Hiç yok :D ama çok isterdim yaa :)

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Offff o ne öyle canım ne elti ne görümce ne kayın hic biri yok bende.eşim tek çocuk.
(12,866 puan) tarafından
Oda zor valla Allah yardimcin olsun :)
(5,936 puan) tarafından
Niye 10 yıllık gelinim el üzerinde tutuluyorum canım.
(12,866 puan) tarafından
Ama ilerde herşey sana bakacak canım ondan dedim :)
(5,936 puan) tarafından
Baksin başım gözüm üstüne öyle Anne baba ya can kurban.
(12,866 puan) tarafından
Insallah hep öyle devam eder canım. Biz dedem ölünce babaanneme baktik. Eşimin dayisida dedeye bakıyor esimin dedesine ikiside çok iyi insanlar hele dedenin ağzi var dili yok ama insan yuku bi zaman sonra ağır geliyor tek kisiye. Yaşamış biri olarak soyluyorum. Yoksa illaki iyi insanlardir. Ama insan yanliz kalmak istiyor arada
(5,936 puan) tarafından
Biz 6 sene aynı bina da alt üst oturduk .4 yıl oldu k.pederimin tayini izmir e çıkmıştı gittiler ben 4 ay kendime gelemedim.zaten emekli oldu ikiside 1 yıldır da erdek te yaşıyorlar . Kayınvalidem 10 ay önce kanser oldu çok ağır ameliyat geçirdi 3 hafta 4 aylik bebeğim ve eşim ile gidip baktık hastanede 10 gün kaldim diye kaynanam agladi 3 saatte 1 bebeğimi emzirip hastaneye dönüyordum evi temizlememe bile izin vermedi k.pederim temizlikçi aldı . Bana gelirler 2 ayda 1 mutfağa dahi sokmaz beni malesef kanser gene çıktı 8 aydır temizlenmsti 2 ay öncesi gittim 10 gun kaldım kayınvalidem.calisiyorum diye mutfağa dahi sokmadı. Çok anlayışlı insanlar allah korusun k.valideme birşey olursa k.pederim asla gelmez tabiki ağır bir hastalık geçirirse direk bakarım maddi durumları çok iyi benim evim müsait çalışıyorum ki emeklilik gününü doldurmak için 10 senem daha var  bu süreçte birşey olursa eve bakıcı tutarım gene yanıma alırım yani demem o ki ıkisinin de emekli maaşı yüksek şimdi bile hafta da 1 temizlikçi gidiyor k.valideme ki maddi durumun iyi olması beni ilgilendirmiyor da Ben 4 yıl yatalak babama baktım altını bezledim eşim 1 gün olsunn of demedi bebekler gibi baktı .ne olursa olsun bakarım kuzum bende emekleri çok fazla
(4,103 puan) tarafından
Helal olsun sana asli keske karsimizdakiler byle iyi olsada bizde byle fedakarliklar yapsak:(
(12,866 puan) tarafından
Babama bende baktım canım kanser hastasiydi benim babamda baba altindan bez almak nasıl ağır bisey bende biliyorum. Ama tabiki yardimci tutmaya durum varsa herşey daha kolay olur.
0 oy
(12,866 puan) tarafından

Maşallah sana hicmi korkmadin :D bende 1 tane var 

0 oy
(389 puan) tarafından
Benim 1 tane hiç elti gibi değil abla derim hatta çok severim
(106 puan) tarafından
Ben hepsini üçe böliyim bazıları abla bazıları yılannn bazıları kıskanç
(389 puan) tarafından
Asdsasdas
0 oy
(982 puan) tarafından
Bende bsy yok esim tek cocuk kafa rahat sana Allah sabir versn 
0 oy
(3,675 puan) tarafından

ALLAH sabir versin sana

Benimde 4 tene:)

(106 puan) tarafından
Çok ama çok oldukları kadr başım ağrımıyor benim
(3,675 puan) tarafından
O zaman güzelmiş  iyi olduktan sonra kalabalik olmak en iyisi
(106 puan) tarafından
Yani benim eşimin amcası halası faln yok sadece böyle kardeşler geniş kalabalık aile olmuş öyle çok severim ben bütün kayınlarımı kötü günde aynı anda toplanırlar destek olurlar birbirlerine sadece kadınlar heryer yerde zaten dedikodu var
(3,675 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Sifiiiiiirrr :D
0 oy
(12,522 puan) tarafından
3 tane var hepsini çok severim Allah onlardan razı olsun çok iyi anlaşırız ❤️
0 oy
tarafından

7 tane :) var bende de 

0 oy
(179 puan) tarafından
1 tane var :) 
0 oy
(135,452 puan) tarafından

Bende hic yok :D ilerde olcak 1 tane

0 oy
tarafından

Benim 5 eltim var ....

0 oy
tarafından
Benim 4 eltim var. Eşimin ailesi biraz yaş olarak büyük olduğu için gelinler de büyük. En küçük gelinleri benim. Benden sonra evlenen en küçük kardeslerinin eşi bile benden yaşça büyük. O yüzden eltilerimle çok muhatap olmuyorum yani normalde bile olsa yaşından dolayı saygı duyacaktım yaslarimiz yakın değil diye rekabetimiz yok galiba :)
(106 puan) tarafından
Evt anlattığın aynısıyım valla bu en son gelecek olanda Yaşça benden büyük
0 oy
(6,684 puan) tarafından

Allah kolaylik versin bacim:D

0 oy
(2,597 puan) tarafından

Denizde kum bende elti :D

(106 puan) tarafından
Maşşalah bize yaa

İlgili sorular

0 oy