0 oy
1,999 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından

Biraz önce yaşadım onun üzerine bu postu açıyorum :D eşimle şakalaşırken bi anda baya güldüm. Eşim tabi ciddi takılıyor yüz vermiyor :ermm: neysee nasıl güldüysem bi anda burnumdan bi baloncuk çıktı kocaman :D o ciddi adam bi güldü sonra bende baya güldüm ama bi yandan da yerin dibine girdim :woot:

Hadi kızlar gelsin cevaplarr:silly:

31 Cevaplar

0 oy
(3,078 puan) tarafından

ben okurken burada gülme krizine girdim sizi düşünemiyorum  bile :D

(5,328 puan) tarafından
Utanvımdan balkona kaçtım :D
-Reklam-
0 oy
(10,683 puan) tarafından
Hahahahahaha kız ne güldüm ama keşke o halde seni görseydim brbdd ses çıkardığında çok utanıyorum sen anladjn onu
(5,328 puan) tarafından
Görme görme:D ya çok kötüydü
0 oy
(554 puan) tarafından
Ya benim nisanliyken oldu is yerimde yemek yerine kayisi kurusu yedim ama baya fazla doyana kadar is çıkışı çok sıkıştım is yerindeki tuvaletede baskasi girmiş o cikasiya mağaza kapandi mecbur ciktim eşime dedim beni petrole götür neyse gittik petrolde tuvalet bozuk dedi yol üstünde oturacağımız evimiz vardi dedi oraya gidelim hem esyalarida görmedin neyse gittik tuvalete koştum hemen tutamadim ama bir ses çıktı kendimi kastikca daha ses çıktı o gün öyle gecti ama konusamadim utanctan evlenince diyorki aşağı komşular geldi kapiya bu saatte tadilatmi yapiyorsunuz diye adamlar korkmuş senden o ne biçim sesti diye:D
(5,328 puan) tarafından
Yaa :D çok fenaymış bee
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ulan kahkaha attım şuan be:D

(5,328 puan) tarafından
At kuzum bol bol gül :D
(12,521 puan) tarafından
Puhahahhahahhaha:Dd
0 oy
(333 puan) tarafından
Hamileyken sakalasiyorduk gulecem diye altima kacirmistim:D ay nasil utanmistim yaa
(5,328 puan) tarafından
Çok kötü oluyor o tarz şeyler yaa :D ben genelde kaçırdığım şey tutamazsam gazım olur :D
(333 puan) tarafından
Hamileligimin son zamanlariydi 34. Haftamdaydim sanırım bebis baski yapiyor idrar keseme haliyle  kacti ama cok utanmistim hala dalga gecer sidikli diye:D
(5,328 puan) tarafından
Bebii yüzünden öyleydim de:D
0 oy
(69 puan) tarafından
Suan sesli guldum vala =) 
(5,328 puan) tarafından
Gül kuzum :))❤
(69 puan) tarafından
Butun yorumlar yıkılıyor esime sinirliyim suan gulmemem grek guldukce zittina gidiyo ama kndimi tutamıyorum =)
(5,328 puan) tarafından
Sal gitsin :D
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Gece uyuyor diye osturdum uyuşmuyormuş sabah dediki gece iyi osturuyordun bide bana baktin duydummu diye dedi ve ben pert :D
(3,093 puan) tarafından
Bu iyiydi :D
(5,328 puan) tarafından
Bak buna çok güldüm :D
(2,688 puan) tarafından
Rezil oldum :D
0 oy
tarafından
Küçüklükten beri sağımı solumu hep şaşırdım.  Ntsye bağlarken hemşire sola yat geliyorum dedi ben sağa doğru yatmışım . Eşim guluyo ama bisey söylemiyo hemşire geldi senin solun orasimi dedi.  Eşim 1 ay güldü 
(5,328 puan) tarafından
Seninki masummuş canım :D
0 oy
(3,093 puan) tarafından

Ben yorumlari okumaya geldim :D

(5,328 puan) tarafından
Hoşgeldin :D
0 oy
(4,625 puan) tarafından
Bu posta çok güldüm Allah dan eşim evde değil neye gülüyorsun diye soru yağmuruna tutardı benim en utandığım annnnnnnn heralde uykuda falan horlamışımdır tahmin ettikçe utanıyorum
(5,328 puan) tarafından
Ne güzel kuzım boş boş oturuyoruz iyi oldu gülelim beraber :D horlamaktan korkarfım
0 oy
tarafından

Ahaaaaaaa haaaaa haaaa ayyy kızı uyutuyorum kendimi zor tuttum kahkaha atmamak icin:D

Kız bende öyle şeylerden utanırım griobolutum burnunu peceteyle silmem hala onun yanında gider banyoda sifona basarım öyle finkirrim:))

En çok utandigim ise ilk gebelik te kürtaj olmadan önce lekem geliyordu bende ayaklarımın altına yastık katarak uyuyordum... Hiç ben gaz çıkarmam yanında gece bı gaz kaçırdım kendim bile korktum ona uyandım bian... Eşim de uyanmış   bana bı bakışı vardı sakin halde faaatoooosssss dedi:))))) ayyy hala utanırım bazen gülerek söyler :)))))

(5,328 puan) tarafından
Ayy nasıl kötü olmuştur kuzum ya:D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 727 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 511 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 322 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu