Geçenlerde internette sexi gecelik siparis vermiştim, takipteydim o gün gelcekti o günde tesaduf annem bizdeydi annem biz de ya kargo ya gelirse diye icim icimi yiyordu, korktugum basima geldi annem koridoru süpürürken bi an kapı çaldı veeee kargo annem o ne dedi ben ne dicegimi şaşırdım ık mık ettim kızardım bozardım annem anladı tabii güldü tamam tamam bişey sormadım dedi ama ben yerin dibine girdim ilk kez o kadar utandığımı biliyorum
Köyde kaynbabmgl kaynanm bağa gitmişti bende TV'den müzik açtm son ses dinliyorum bı yandanda eşimi cekiom yanma filan kaynbabmgl erkn gelmsler eşim ve ben bir dans edioz ama saç baş fna tepinioz resmen kaynbbam içeri daldı arkadan kaynana bakiolar bişi de demiolar bizi izlemsler bir süre hangi kisimda geldler hala merak ederim çünkü normal bir dans degldi:D çok utanmstm ama
Dün annem bol soğanlı meze yapmıştı yemez olaydım dişlerimi fırçaladım yatağa girdik tam eşimi öpücem aşkım soğan mı yedin sen dedi öptürtmedi yani ağzımdan o soğan kokusu gitmediği için eşime karşı çok utandım gece 3 kere kalkıp dış fırçaladım karanfil attım şimdi çok çok utanıyorum
Hiç hatırlamıyorum
1,493,187 soru
24,397,717 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın