Artık gerçekten sabrım bitti bu gün hastalığım bitti ve duşa girdim berk uyuyo o sıra da çıktıktan sonra uyanmıştı ve babası bakıyodu sonra eşim dır bende gireyim de üstümdeki pisliği atayım dedi girdi çalıştığı yer toz içinde Çok çabuk boynu falan kir oluyo neyse eşim girdi duşa kaynanam ne dese beğenirsiniz bak gündüz gündüz yapıpta bizim gözümüzün önünde banyo yapmayın Şok oldum dedim bişey yapıldığı yok benim hastalığım bitti için girdim fatihte yıkanayım dedi girdi gördün dedim o kadar sinir oluyorum ki artık ama çok az kaldı herşeyin patlamasına
Ona kaldı sanki her poh
E yuh yani, insanda bir utanma olur bu kaynanaların dilinin ayarı hiç yok yahu tövbe estağfurullah
Oğlun durmuyorsa ben ne yapayım deseydin gözü dışarda mi kalsın anaaa diyeydin o utanmadan söylüyorsa salla gitsin ya da oğlun guzelligime dayanamıyor ne yapalım de cildrt o seni değil sen onu çıldırttı de hem saygı hem delirmece bişey derse de sen derken normal ben deyince anormal öyle mi de bi de saçlarını savurt işine bak
Yani iş ne durumda bilmiyorum ama bosverin bere hayat kısa
Terbiye sıfır kaynananda ne kadar ayıp ya
ahaha ayn8 benim.kayanana ... bizde bigun afersin basimizi yikadik esim.ise gitti havluyu s eridm kurusun diye tabi ben aksamdan dusumu aldim esim sabah aldi dus havkusunu s erdim.kaynanam ned derse begenirsin"ancak kicaya yatmaya yariyon demeez mi . banyo yapiyorsunuz demwwz mi ... aradim.esimi ben babamin evine gidiyorum.dedim dur dedi sakin ol bi dedi ne oluyor dedi . bend eherseyi anlattim esim eve geldi annesine kizdi ... swn kadindan ne istiyoun banyo yapariz yaomayiz sanane ben bu kadini niye aldim.hwrseye kqrisiyon dddi kizdi
Madem rahatsiz olyor ozamn size ev alsin koysun sizieşine deseydin
1,492,932 soru
24,393,576 cevap
349,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın