0 oy
789 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikle unuttuğum için kusura bakmayın zor süreçlerden geçiyoruz ne yazıkki kafalar duman :) 

22 gün luk bir program hazırlandı oğlumun uyku konusunda problemleri vs butu n detaylar ince ince ilk hafta sadece saat düzenledik kızlar slaamaya devam ettim ve sallandığı halde 3 gu n aşırı zordu dedim.yok olmucak ve esra hanım tek bir söz dedi ona sallanmayi sen öğrettin bunu da sen öğretebilirsin diye kendime geldim. 2. Hafta 4 gün kendi yatağın da yine destek verdim sırtına mesajlar ninnilr vs aman aman aglmaa yoktu amaç ağlatmak değil sakinleştirmek kızlar sonra ki 3 gu n sadece göz teması direndiği yer de el teması ve ninni desteği vardı ve son hafta ilk 4 gu n odada saklandım ağladığında müdahale ettim sesle ve en son 3 gün odadan çıktım tüyo olarak kızlar ayına göre ve bebeğine göre uyku şekli farklı aslında ama unutmadan yarim saat önce beslenme rutinler ve bol bol sarılıp güven verdim oğluma ve isin tek çözümü sabır ve polyancilik oynamak aslında egitimi bebegimize değil  bize veriyor biz nasıl.uyucagini öğretiyoruz sadece yapamam demeyin çünkü benim oglum saatlerce sallanirdi inanın bitmiştim ağlardim desteksiz verimli uyuyorlar inşallah işinize yarar kızlar 

12 Cevaplar

0 oy
(12,564 puan) tarafından

Ya benimki ağlarken beni hic duymuyor ki :'(

tarafından
Kuzum bizde oyelydik ama bizden kaynaklı yanlışlardan oluyor ne yazıkki
(12,564 puan) tarafından
Umarım biz de başarırız :(((
tarafından
Inşallah canım sadece umutlu ol
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gi önceden uyku egitimimi vardi ben 7 aydır sdce günlük 4 saat uykuyla duruyom yinede eğitim vereim demedim
tarafından
Canım bebeğimiz için en doğru karar bu ama uyumayı sevmeyen bebek yoktur yanlış uyutma vardır demişti bana doğruymuş
0 oy
(702 puan) tarafından
Bayağı güzel bir eğitim olmuş kesinlikle sabır gerek
tarafından
Tek yolu sabır ve sakin olmak canım
0 oy
(11,458 puan) tarafından

Ona nr ben ne benim  cadım sabreder:angel:uyumak istediği zaman uyuyor hanım ağa ve öyle ağlatsam eşimi düşünemiyorum bile 

(11,458 puan) tarafından
Ah cnm.o benim bebeye işlemiyor ya
tarafından
Işler kuzum sen sabırlı ol yeter
(11,458 puan) tarafından
Canım ben sabırlı olurum da eşim yaptırmaz işte mizmizlansa çocuğu ağlatma diye kızar
tarafından
Canım zaten şu çevresel faktörler yok mu onlar yüzünden anneler bitiyor eşim istedi bizde ama babamlarla durdum 9 ay isin vermediler küçükken yapsaydım bu kadar zorlanmicaktim
(11,458 puan) tarafından
Ah işte cnm maalesef benim eşim sıkıntı yapar :(
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Aldığın eğitime değdi degil mi? Hiç pes ettiğin nokta oldu mu o zamanda ne yaptın?  Bi de soruların olduğunda hemen yazabiliyor musun yoksa belirli saatleri mi oluyor? Bi de paketler var sen hangisini aldın yani hangisini almak lazım bilemedim?
tarafından
Değmez mi kuzum hamak beşik sallanmak hayatımız da yok artık

Oldu canım ilk gün sallamadigim da direndi ayağa kalktı 1 buçuk saat sürdü ağladım balkona çıktım yapacaksın buse dedim ve başardım

Grupta 3 kişisiniz yazdığında cvp verilir canım akşam uyku formu doldurucksin esra abla bakıyor zaten yanlismi söylüyor değerlendiriyor

Yavru koala aldım canım ben koalada 2 video görüşmesi var farklı olarak sadece yavru koala kapsamlı esra hanım hee akşam degerlendiriyor takipte oluyor öneririm
(5,821 puan) tarafından
Ayy çok heveslendim hazır evdeyken yapacağım inşallah ben bunu çok sıkıntılı bi bebeğim yok ama yine de bebeğim rahat uyusun huzurlu uyusun :)
tarafından
Mutlaka yap canım bu süreçte odasını da ayırdık biz tavsiye edebilrim her bebeğin hakki rahat uyumak :)
(5,821 puan) tarafından
Yok odayı ayırmayı babası istemiyor pek. Daha çok küçük diyor 7 aylık bizimkisi :)
tarafından
Küçük değil ileri de zor olur canım korkma sen dirayetli ol:)
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Valahi Bende 5 ci ayda uyku eğitimi verdim çok zordu benim içinde ama 2 günde öğrettim cokarastirdim sordum ettim ama sonunda kendi yöntemlerimle bende öğrettim hemde diş çıkarma döneminde ve griptide
tarafından
Önemli olan şey sabir canım sadee aslında
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Hatırladım sizi gelişmeleri yazın demiştim takip edeceğim vs diye;) benkm bebegim.7 ayi doldurunca kendim verdim...Geceleri sallayarak uyurdu ve yarim saat 40 dk bir uyanirdi sabaha kadar zorlardi beni simdi Allaha sukur 20 25 gundur 22.00 yatiyor sabah 09.00 kalkiyor...
tarafından
Çok zor canım destekle uyuyan bebebk hele sallamak :(
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Canım bu uyku eğtimini nerden aldın?
tarafından
Irlandalı anne esra  şimşek kuzum
0 oy
tarafından

Henuz bevegim yookk:'(:(

tarafından
Olunca verirsin kuzum:*)
0 oy
(4,083 puan) tarafından
kacta yatiriyorsunuz acaba , bir de gece uyaniyor mu , gece beslemesi yapiyor musunuz , sabah kacta kalkiyor ayrica :) cok soru sordum ama
tarafından
Benim oğlum 1 yaşında canım 8 de yatırıyorum gece beslemesini ben kesmedim bir kez saat 2 gib8 veriyorum alarm kurup uyanmadan ama gece uyandığı oluyor nadir canım ama uykuya geçiyor sabah da 7 de kaldırıyorum:)
0 oy
(518 puan) tarafından

Bebeginiz kac aylık benim haftaya1 yaşına gircek gündüzleri  sallayarak uyutuyirum ve ayagimdan indirmiyorum çünkü uyanıyor yani az uyuyor ayagimdayken 1 bucuk 2 saate uyuyor indirdigimde yarim saat belki. Gecede emzirerek uyutuyorum 2 kere uyanıyor ve hala birlikte yatıyoruz yan yana. Kocamla 1 senedir ayri yatıyorum cok zor :'(

tarafından
11 aylıktı canım uykuegitimi verdiğim de bilirim canım bizimki de hamak beşiği sallamayı bıraktığım an açardı gözlerini destekli uyudukları içinn destek istiyorlarmış sürekli benim eşimde nöbetteydi sabaha kadar sallar gelince bayılır kalırdım pek vakit ayıramaz ve agresif olmuştum çok zor bilirim:(
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Vfn uyku konusunda pek zorluk çekmedim bu oğlumda MAŞAALLAH ana şimdilerde kendisi uyusun diye uğraşıyorum ama nafile beşiğine koyduğum gibi ayağa kalkıyor
tarafından
Kuzum gittikçe reddediyorlar işte ve uykuları düzensiz olunca da huysuz oluyorlar:(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde nurnur 55 (155 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,562 soru

24,387,725 cevap

349,102 kullanıcı

...