Yedik hem de bir çok kez, sen de iyi yapmışsın valla
Hangisini söylesem
Allaha havale ettm hepsini
Olmaz olur mu
Elti kazığı girer mi ya da kazıkları
Kazık değil de güzel boynuz yemiştim... Lisede
Aa olmazmı hiç doğum yaptıkdan sonra aynı odada kalırken bi kadınla tanışdik neyse işte eve çıkdım bigün beni aradı numaramı almıştı falan ben hastanedeydim çıkdım sana geliyorum adresi ver demesinmi hani biseyde diyemedim iyi tamam gel dedim geldi kahvaltı hazırladım isde allah ne verdiyse oturduk yedik benim oğlumun bi tableti vardi satsan 10 tl etmez ama işde oynuyodu onu almış benim haberim yok tabi bundan birden ben artık gideyim dedi şaşırdım iyi tamam dedim gittikden sonra ona oğlumun küçülenlerinden yani fazla olanlarından ayırayım durumu iyi değil diyerekten ara tara tablet yok tabi inanmadım mesaj attı bana dedi napiyosun napim dedim oğlan tableti atmış nere attıysa bulamıyorum ben balkonun yanında oynarken gördüm dedi yinede bişey demedim ama icim içimi yiyo bir mesaj daha attım dedimki yok bulamadım o tablet kaybolursa nerde olduğunu bilim diye uygulama yükledim dedim öyle diyince bir tutuşdu ama yinede demedi en sonunda dedim tableti sen aldın dimi haram olsun sana seni savcılığa kadar şikayet ederdim ama çocuklarına dua et sen bir daha mesaj atma bana seni rezil ederim deyince yazmadı ama son mesajında pişkin pişkin allah çarşını pazar etsin dediya laa baana vay beee bir daha kimseye güvenmemde inanmamda
Yemedim benim tek dostum doğduğumdan beri bı yaş büyük olan ablamdi başka birine ihtiyaç duymadık
1,498,348 soru
24,475,601 cevap
355,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın