0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

Dün son dakikalarda başvurdum resmen. Şans işi haberim oldu, nasip kısmet dedim belki olur dedim. Çıkarsa daimi kadrolu eleman olcam işte. İnşallah çıkar yaa :(

Varmı başvuran? 

9 Cevaplar

0 oy
(389 puan) tarafından
Benim eşim başvurdu
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Canm bende başvuru yaptim da daha ödemesini yapmadim ödemesi atm den mi yoksa bankadan mi oluyor
0 oy
(148 puan) tarafından
Bende ve eşimde basvuru yaptık hayırlısı ama arkadas ödeme bahsetmiş anlamadım ne ödemesi ödememi yapılacak başvuru yaptığımız için ilk kez duydum
(112 puan) tarafından
2020 kpss 5 buna başvuru yaptim ödemesi var 20 tl
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Hayırlısı hakkinda cnm
0 oy
tarafından
Benim esim normalde de saglik personeli ama sirker uzeriymis kadro icin senelerce beklemek yerine güvenliğe başvuru yaptı mülakat yapilacakmis önce. Güvenlik sertifikasi vardi zaten 

Umarim olur ama esimin arkadasi saglij bakaninin özel kalemi o demis ki mulakati sozlu yapacaz sadece ankarada mulakati geçen 45 kisi Noter huzurunda yapilacak olan kura ile belirlenecek. Zor yani 
(1,635 puan) tarafından
Şirket üzeri bi alım değil bu canım. Sözleşmeli personel oluyo ve garantisi var. Kim dedi size şirket üzeri diye.
Güvenlikte mülakat olabilir evet ama hemşire doktor gibi pozisyonlarda mülakat falan olmaz.
Eşin neci aslen
tarafından
Bnm eşimde bu süreçten geçti alnının aki ile çok şükür de işine kavuştu eşin ön lisans mezunuysa azıcık ta kılık kıyafet önemi versin tabi birazda mülakatlara çalışırsa yapar eşim bunun için çok çalıştı mülakatlari geçti sözlü sınavıda aynı şekilde sadece bı 4 5ay atanmayı bekledi ve buda Eylül sonunda oldu kadrolu ya bnce beklmeyede değer darısı tüm bekleyenlerin başına
(1,635 puan) tarafından
Bu alımda güvenlik soruşturması bile yapmazlar direk atama yaparlar zaten. 3 4 ay asla bekletmezler yani. Hastanelerin açığını kapatmaya çalışıyolar çünkü
tarafından
A evet cnm bunu unutmuşum tabi eleman azalınca yaparlar ama herkes maaş konusunda istifa ediyor
(1,635 puan) tarafından
Ne kadar maaş veriyolar ki güvenlik görevlisine
tarafından
Asgari cnm eşim evli bir çocuklu mesaisz 2bin 450 alıyor mesai yaparsa 18 saat yda 48 saat 3 bin ya olur ya olmz haklarını alacaktilar sözde bu koronadan dolayı onuda ertelediler
(1,635 puan) tarafından
E yine buna şükür. Eşin şuan özelde çalışsa yine bu paralara çalışcak ve üstüne güvencesi olmayacak. Özel sektörde yarından itibaren işine son verdim dese bişey yapamazsın sonuçta. Bizim insanımız bulmuş bunuyo resmen. Devlet işine girmişsin ne istifası yani. Eskiden taşeronların elindeyken bile diken üstüydü insanlar. Devlet bünyesine aldı zamanla şartlar iyileştirilir elbet.
Lafım eşine değil yanlış anlama canım. İstifa edip iş beğenmeyenlere
tarafından
Bn haksz bulmuyorum o istifa edenleri senin gibi ama küçük şehirler için alımlar 5 10 tane kendi memleketinde torpilin varsa seni alırlar diğer büyük şehirlere alım çok kira ateş pahası evliysn birde çocuk varsa Cook zor bn altınlarmı bozdurup ev eşyası aldım en kötüsündn hemde ve daha çok eksiğim var evet bunuda çok şükür kafamı sokacağm bir çatıdaym Birikim yapamaz insanlar ucu ucuna yetişeblck herşeye aynn yinede buna şükür haram yemiyoruz en azından
(1,635 puan) tarafından
E o işten istifa edip nereye girdiler. Maaşları daha mı yüksek
Özel sektörde herşey daha zor emin ol. Benim eşim zamanında ankaranın en iyi yerinde özel güvenlikti ve hiç memnun değildi. Devlette olmakla özelde olmak bambaşka bişey. Bende özelde çalışmış biri olarak bunu çok iyi biliyorum emin ol
tarafından
@Gam sat- galiba dedigimi yanlış anladin canım esim şirket üzeri dedim kadro icin ise güvenlik alimina başvurdu dedim. Suan hasta danismani ankara şehir Hastanesinde ve yari ozel yari devlet olduğu icin ccn firma üzerinden çalışıyo
Kadro alimi icinde güvenliğe başvurdu mülakat sonrasında alımlar baslicak sayisina gore  kura ile belirlenecek.
(1,635 puan) tarafından
Evet yanlış anlaşılma olmuş. Ben alımları şirket üzerinden yapıyolar dedin sandım canım. Kusura bakma
tarafından
Önemli değil :)
0 oy
tarafından
Ben dün gece nerdeyse 10 kisininkini başvurmuşum herkes akrabalar telefon acıyor bir onunkini yapıyor bir onun kini allahım nasıl işler bunlar 

Tabi ben ve eşim de başvurduk 
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Ben basvurdumda kadrolu derken hemen kadro vermioki asgari ucretle ise baslion
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Para ne parasi ark demiste ben.para falan yatirmadimki
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Neye başvurdun canım bana sadece temzlk görevlisi uyuyosu yapmadım ben 

İlgili sorular

0 oy