Benmki eşim bizim iş yerine çalışmaya geldi
Uzun mesaj atmıştı canm sağolsun
Benimki iş yerindeki arkadaşı aracılığıyla söyletti illa yemek yiyelim diye bende nasıl kabul ettim bilmiyrm sonra yemekteyiz akşam dört kişi sonra bi baktım başbaşa kalmışız kırk yıllık tanıdık gibi sohbet etmişiz sonrasını bende anlamdım valla
Hahskahzjsjs çok güldüm ya nenen olmasın bizim dümdüz ya konuştuk flört ettik hiç kimse bi şey demedi bi anda birbirimize canım demeye başladık yemeklere gittik derken bana diyo ki evlenme niyetindeysen devam edelim. Anam didim biz sevgili miyiz ki böyle diyosun diye. Sevgili olmasak niye yemeğe kahveye çıkalım saf dedi gülüştük ben de tamam o niyetle görüşelim dedim ve oldu da bitti maşallah katakulleye getirildim yanii
Hahaah nenen olmasn
Bizde eşimle aynı yerdeydik uzaktan yakından tanıyorduk birbirmzi. Faceden istek atmş bende şaşırdm kabul ettim konuştuk fln. Seni tanıyorum oylesne attm demişti. 1 2 hfta konuştuk o sıra benim internetim btti. Yazamam artk habern olsun demiştm. Yalvardı tel no istedi :D
Tabi bende boş değilm ona karşı, verdim. Smsten devam ettik fln. Biz 1 2ay oyle konuştuk yanlş hatrlamıyorsam. Tatlım cnm diyorduk birbirmze :● en son bu sayıyor boyle tatlım diyor msela efendim diyorum cnm diyor efendm diyorum smste konuşurken. En son aşkım olur musun ddi şapşik :D bende duşunmem lazm ddm :D bir jaç gun sonra durduk yere buyuk harflerle EVET yazp gondermiştm. O gun bugundur hayatımda :D 10 sene olcak
Değişikmis
Benmki çok koştu çok aradı yazdı mesaj attı bi şekilde zamanla konuşmaya başladık ben hoşlanmaya başladım o bana hayatım dedi ben sana hayatım diyorum artık sende bisi de dedi bende bu saatten sonra aşkım olur musun dedim utangaç suraaat
Biz sevgili olmuşuz benim habeeim yokmuş birisi bana asılmıştı iş yerinde o da ona biz birlikteyiz demişti bende orda öğrendim sevgili olduğumuzu )) 2ay sonra evlendik ama tabiki 4 yıldır tanışıyorduk aynı iş yerinde çalışıyorduk ben deli gibi seviyordum onu o benden uzak durdu yıllarca evlenmek istemediği için sonra evliliğe karar verince sevgili olup evledk ) biraz ilginç ama çok güzel şimdi2 yıllık evliyiz
Bana çıkma teklifi etmedi yaa
Buluştuk, zamanla konuşa konuşa bi baktık sevgili olmuşuz.
Ayrıcaa içimde yaradır evlenme teklifi de etmedi!
Düğün muhabbetleri konusa konusa evlendik
Biz ayni sirkette calisiyormusuz fakat ben ofis kismindaydim o saha kismindaymis sirkete gelmedigi icin tanismiyorduk. Sirketin zorunlu ilk yardim egitimi oldu, ben egitimin oldugu salona girdigimde o oturuyordu zaten ikimizde birbimizi cok begenmistik sonradan konusunca itiraflar geldi neyse onun onunde yer vardi sadece oraya oturdum derslerde kaynastik konustuk. Sonra ilk yardim whatsapp grubuna eklendik ozelden de konusmaya basladik, is cikislari ders calisma ayagina kahve icmeye falan gittik 2 hafta kadar surdu sonra 14 subat gunu elinde cicekle is cikisina geldi yemege falan gittik oyle basladik. Heyt be ne gunlerdi
Arkadas ca bir kafede bulustuk ilk, bulusma olarak. Sonra tam kalkarken hadı kalkalım aşk ım dedı. Bende askım derken dedım oda bundan sonra tek, askım sın dedı oyle basladı ısde. Yanı cıkma teklifi cocukca seyler geliyor bana dedı boyle basladı :
406,330 soru
12,182,798 cevap
36,684 kullanıcı