Koyun eti veya dana frketmez ben koyun severim iri kemikli etini koyuyom iyce kayniyo et ustune toplanan kopukleri alyom( bazi sozleri farkli soyleye blrm k.b turk deglm))sonra bir kucuk sogani 4 yere bolup ete atiyom kokusu gecsin diye ve ihtiyacin ne kdr varsa tuz ekliyosun iyce et kaynadiktan sonra patatesi cucuk kucuk dogruyon kucuk derken 1 seker buyuklugunde sonra havuc ve pancari rendenin iri delikli yerinden geciriyon ben 2 havuc 2 pancar etmisdim tabi o senin istegine bagli bisey sonra lahanayi dogruyom guzelce yikiyom lahanayi etin uzerne ilave ediyom (eti kaynatdigin suyu atma) sonra rendeledigim pancarla havucuda 1 orta boy sogan yagda kizarip ilave ediyom kayniyolar sonra hazir afiyet olsun) sen yinede yutubda "borş" diye arasdir bak ne kdra ne kdr ilave edilmesi gerekiyo cok lezzetli yemek ve faydali hamileykende