Uzaylılara inanir misin niz ??
Koskoca evrende yalniz olmadığımıza inaniyorum ben sadece canim bitek bizler hayvanlar bitkiler var olmus olamaz gibime gelio. Ama yinede bigun biyerde bi uzayliyla karsilasma ihtimalimin ölüp yeniden dogma ihtimalimden daha imkansiz oldugunu dusunuyorum. Yinede allah bilir
Inanmiyorum canm o nerden aklina geldi :)
Kız ne uzaylisi ben korkarım öyle şeylerden yok öyle şeyler diye inanmak istiyorum
Dusunmedim komik geliyo bana olabilirde tabi noye olmasin koca evren :D bize bulasmadiklari surece sorun yok o degilde nerden cikti :D
Ben uzaylı değilde uzayda yaşam oldgna inanıyorum. Hatta bı programda izledim. Kuranı kerim de bı sure de ayetlerin başı ve son ayetinde bir tarih çıkıyor o tarihte de gökyüzü ile ilgili bisy anlatılıyor. Unttm yaaa. Kur'an'ın şifreleri diye bı programdı o yüzden yaşam oldgna inanrm
80 bin alemden bahsediliyor.. Uzaylı olarak var mı yok mu bilemiyoruz.. ama bilmediğimiz alemler elbette var.. Melekler alemi, cinler alemi, şeytanlar alemi, insanlar alemi, hayvanlar alemi, bitkiler alemi.. sayabildiğimiz belli bariz bu kadar.. ama 80 bin alem olduğuna işaret edilmiş hikmetinde sual olunmaz.. korkmaya gerek yok korkarsanız da, ''İyi bir kimsenin de günahkârın da aşamadığı Allah'ın eksiksiz kelimeleri ile semadan inenin ve oraya yükselenin kötülüklerinden, yeryüzünde yayılanların ve oradan çıkanların kötülüklerinden, gece ve gündüzün fitnelerinden, hayır ile gelen mustesna, geceleyin gelen her bir şeyin şerrinden sana sığınırım ey Rahman'' diye dua edin Peygamber s.a.s tavsiyesi...
Kuranın bir ayetinde yerdekiler ve göktekiler dıyor.ve goktekıler derken nesne eşya olarak kullanılan kelime değil de canlılar için kullanılan kelımeyı yazıyor.bende ınanmıyordum ama o ayetin tefsirine bakınca inanıyorum açıkçası ama bize bulasmasınlar yeter
Evren o kadar büyük ki olabilir neden olmasın olabilir
Uzaylı terimi tamamen amerikanin uydurması. Uzayli degil ama bu evrende yalnız biz yokuz. 18 bin alem var ve biz bunlari göremiyoruz da kesfedemiyoruzda o yüzden yalnız oldugumuuzu düşünüyoruz ama degiliz :)
Hayır tabiki de inanmam
Uzaylılar vardır sık sık dünyaya uğrarlar fakat bizle iletişime geçmek gibi bir gayeleri yoktur :D uzay mekikleri genelde kütahya seramikten yapılır ve beyaz olur :D
Ben inanıyorum koskoca kainat sadece ufacık bi dünyada insanlar hayvanlar yaşasın diye yoktur heralde :D ama bize gösterilenler gibi değil bence uzaylılar daha neler neler vardır :D
İnanıyorum ben. Nat geonun belgesel serisi var
BBC ninde bir çok araştırması var.
4. Tür diye film var.
Filmden ziyade olan bir oakyı canlandırmalı anlatıyor. Alaska tarafında geçiyor.
Eski yazıtlarda, mağara resümlerinde dahi imgeleri var.
He ama korktuğum da yok . uzaylılar da işi gücü bırakıp büşrayı gözetleyelim demez :DD
1,488,984 soru
24,338,095 cevap
345,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın