Umudumuz o yönde
Allah bilir canım ama inşallah rabbim bizi affeder ve bu belayı başımızdan def eder her akşam hoca dua ederken göz yaşı döküyor um
Bn düşünüyorum bazen ama dünyada hiç bişey eskisi gibi olmıycak çok acılar yaşıycaz bu virüs kapı Komşumuz da dahi olucak belki gözümüzün önünde insanlar ölücek. Çünkü virüs ilk çinde çıktığında buraya geleceğini düşünmemiştim aklımın ucundan bile geçmemişti. Ama şimdi burda ve günde yüzlerce insana bulaşıyor. Ve bence biz daha zor şeyler yaşıycaz bitmiycel git gide çoğalacak çok yavru annesiz kalıcak çok acı şeyler yaşıycaz. Çünkü çok kolay bulaşan ve ölümcül bişey. Dünya çok çığırından çıkmıştı zinalar şirkler cinayetler tecavüzler hırsızlıklar ne ararsan herşeyin en iyrenci yaşandı dünyada ve Allah bizi cezalandırıyor.biz hak ettik bunları.
Tek başıma yaşıyorum belkide düşünmekten psikolojim bozuldu bilmiyorum. Amerika başkanı çıkmış sadece aöerikada 200 bin kayıp verirsek biz iyi iş başarmışızdır demektir diyor. Yani aslında bekledikleri ölüm sayısı çok daha fazla. Psikoloğa mı gitsem bilmiyorum piskolojim bozuldu.
Bitecek Allahın izniyle
Off off inşallah bian evvel biter tek hayalim
Nolur bitsin Allahım
1,486,989 soru
24,308,995 cevap
344,609 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın