0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (17,425 puan) tarafından
Kızlar oğlum 50 günlük ne zaman altını açıp değiştirsem hep bezini karın tarafından taşırıyor. Bez dolu dicem o yüzden taşırıyor dicem ama bez dolu değil. Bezin om kısmı ıslak arka kısımları hep kuru. Acaba pipisinden dolayı ki hep ön ıslak taşırıyor karnına doğru. Sizin bebekler de öyle mi 

12 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
öne çek biraz bezi yada bı numara büyük beze geç bezi kapatirkende pipisini aşağı doğru durduğuna emin ol canım
(17,425 puan) tarafından
2 numara kullanıyorum zaten canım bezi bıraz büyük pipisini de düzeltiyorum öne doğru ama yine aynı
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
bnmkinin sirtina falan cikiyor gunde 3 kere elbise degistiriyoruz bezimizde slepyg
(17,425 puan) tarafından
Bende molfix kullanıyorum bende günde 2 3 kere degistiriyorum kıyafetlerini
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Pipisının asagı baktı gına emin ol
(17,425 puan) tarafından
Aşağı tarafa düzeltiyorum yine aynı
0 oy
(657 puan) tarafından
5 aylık hareketli oğlum var hiç taşırma yaşamadık bezden dolayı olabilir numarası küçük geliyordur ondan olabilir 
(17,425 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum canım 2 numara
(657 puan) tarafından
Numarası normal ben bezi bağlarken pipisi aşşağıdamı diye dikkat etmedim  zaten zor bağlıyorum hareketinden dolayı bezi değiştir sızdırıyor molfix çoğu kişi sızdırıyor diyo başka beze geç bakalım ondada geçirecek mi
(17,425 puan) tarafından
Ben kızımda da molfix kullanıyorum sızdırmıyor
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Benim oğlumda 5 aylık, her çişten sonraa üzerini değişiyorum, pipisi yukarıya doğru olunca mı öyle oluyor anlamadım :) 
(17,425 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle sürekli karnına doğru taşırıyor çişini
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Kız molfixte taşma olmaz :) pipi aşşğı baksın ve baya sıkablrsın cırtlar üst üste bindir bide öyle dene
(17,425 puan) tarafından
Üst üste biniyor zaten bantları neyse ben en iyisi pipisine dikkat edim bezlerken sürekli hareket halinde belki pipisi yukarı doğru bakıyordur
(1,455 puan) tarafından
Büyük ihtmal canm bide bez bol olunca pipi yukarı döner ondan biraz sıkı bezle tabi çok sıkma
(17,425 puan) tarafından
Bir dahakine dikkat ederim sagol canım
0 oy
(5,068 puan) tarafından
Bezini takarken pipisinin ucunu aşağı tarafa getir canım :))
(17,425 puan) tarafından
Oyle yapıyorum daha iyi dikkat ederim bezlerken sürekli hareket halinde belki yukarı doğru bakıyordur
(5,068 puan) tarafından
Ah ahh neler çektim o pipiden :D tam altını açarken mahvederdi her yeri :D
0 oy
(12,865 puan) tarafından
Canım pipiyi aşaya doğru indir bezini öyle bagla bide oyle dene. Pipi yukari bakiyodur o yuzden olabilir
(17,425 puan) tarafından
Aşağı doğru düzeltiyorum da bezlerken hareket halinde olduğu için belki yukarı doğru bakıyordur
0 oy
tarafından
Canm bnm oğlanın da öyle erkek olduğu için normal :D
(17,425 puan) tarafından
Erkeknlerin bakımı da ne zormuş kızımda hiç öyle şeyler yaşamadım
0 oy
(657 puan) tarafından
Kuzum bibisi yukarda kaliyosa ondandir :D yerim onu 
0 oy
(124 puan) tarafından
pipiden dolayı :))
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Evet hep bezin önü şişiyo pipisinden oluyo canm taşmıyo ama bizim molfix kullanıyoz:D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 905 göst.
0 oy
8 cevap 191 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 340 göst.
0 oy
44 cevap 799 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,682 puan) tarafından soruldu

411,110 soru

12,374,263 cevap

42,700 kullanıcı

Kategoriler

...