Bayılırken kafasını yarmıs biri olarak oyle degıl dıyorum.. Odadan odaya gecerken tam kapı esıgınde gozlerım karardı vucudum karıncalandı kapıyı tutayım dedım ellerim kaydı kütttttt, o sırada petegın vanasına vurmsm kafamı tam kulagımn arkası.. Annem de her zamanki gibi koridorda top oynuyorm top peteklere vuruyor sanmıs hıc noluyo lan diye gelmemis.. Kardesıme balkonda ders calıstırıyor.. Gariban ben yerde kan revan.. Uykudan uyanır misali sersem gibi kalktm. Lan ne ısım var burda derken kafamı vurdgm yerde Bı sogukluk uyusukluk hissettim ama jeton düşmuyo, elimi degdrdım meraktan elim bıldgn cukura grdı cok degıldı allahtan cıglıgı bastgm gıbı kendımı kafama dıkıs atılırken buldm tek hatırladgm babamın panıkten merdivenleri beser beser cıkması ve kafamı diken doktorun ayakkabıların guzelmıs nerden aldın kaca aldın laklagı.. He bide bıseyı cok istemeyin o olaydan 20dk once karsıda eczacı abla var aileden biri gıbı onu gordum yenı araba alms bıgun gezeriz Hee dedim.. Hastaneye onun arabasıyla gtmısız aceleden.. Siz siz olun bayıldıgnz yere dikkat edın