0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Özeller kapanmasin biz napcaz 

Bi hastanede vrüs çıksın direkt devletmi?

Ben devlette doğum yapamam özele gitcem

Hayır anlamıyorum bu özel sevdanız nedir devlette de doktorlar gayet ilgili bi kötü doktora denk geliyosunuz diye tüm devletleri kötülüyosunuz

Devlete gitmek zorunda olanlar var onlar napsın herkesin durumu iyi olmuyor özele gidemiyoruz 

Yok riske atamam devlete gidemem pardon ama sizin caniniz canda bizimki patlicanmi? 

Lütfen bencil olmayin
notu ile kapatıldı: Tartışma konusu

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Derdi seni neden alıyor bacim herkesin kendi isteği 

(103 puan) tarafından
Sürekli özel hastaneleri kapatmayin devletler kapansin dye post gordum
tarafından
Takilma fazla
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Herkesin kendi düşüncesi cnm bencillik le alakası yok durumu olup devlet  gidende var ama özel  özel diyenleri eleştiremeyiz doğum da özel de esin girmesi refakatçi doktorun no alma vs Bi çok avantaj var 
0 oy
(52,276 puan) tarafından
devletteki cogu doktor ters davranıyor. ayrica calisanlarda isleri garanti diye bashekim gibi davraniyorlar havalaniyorlar. aralarinda iyileri az ama ozelde oyle degil insan muamelesi goruyosun 
(1,021 puan) tarafından
Dedim ya cnm. Temzlik olarak sıkıntı yok gayet temiz ama o kızlar yokmu hemşireler sanki babasının hayrına iş yapıyor orda nasıl nefret ettim hepsinden
tarafından
Ben devlette sezeryan dogum yaptim doktorum olsun hemsire ebe vs olsun cok guzel ilgilendiler ilk sezeryan oldugum icin basima ne gelcegini bilmedigim icin aglaya aglaya girdim ameliyathaneye ama o kadar guzel motive ettler ki her doktor her devlet hastanesi  bir deil
(52,276 puan) tarafından
iste insanina denk gelmek onemli canim. ozelde eladan kan alacak hemsire aliyodu kucagina sakinlestiriyodu devlette hasta dolu kurbanlik gibi acıma yok
tarafından
Aynen canim rabbim iyi  insanlarla karsilastirsin bazi dr kotu die dierleride kotu oluyo iste
(52,276 puan) tarafından
iate devlette bazilari iyi oluyor canim iyisine denk gelmek lazim. ben doğum yaparken burdaki devletteki doktor iyi değildi dogum yaptıktan sonra başka iyi bir doktor geldi sans iste
0 oy
tarafından

Valla ben hic ozele gitmedim 

(103 puan) tarafından
Bende gtmedim canm gitmeyi isterdim ama durumumuz yok
0 oy
(63 puan) tarafından

Şahsen imkanım olduğu sürece doğumumu ozelde yapma taraftariyim ha durum7m olmaz mecbur yaparsın o ayrı. Ben kızımi 6 taksitle doğurdum :) ilgi alaka daha fazla oluyor 

(5,110 puan) tarafından
6 taksitle mi :)) hiç güleceğim yoktu kız :))
(63 puan) tarafından
Öyle canim benim Rabbim yard8mciniz olsun ozelde dogursan da devlette doğursan da gelecek o bebiş saglikla gelsin insallah tercih ve imkan meselesi
(63 puan) tarafından
2 500 tl yi taksit yaptırdık napalim
(5,110 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Allah işini severek yapan  insanlarla karşılaştırsın.  Gerisi zaten kolay oluyor.
(5,110 puan) tarafından
2500 az para değil ki bi anda okadar parayı vermek zor olur taksitle iyi olmuş valla :)
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum her hastane her doktor her ebe bir değil. Ben devlette yaptım ve gerçekten çok memnunum iyiki orada yapmışım. Özeldeki doktorum sezeryan yapmak için bahane arıyordu resmen.
(103 puan) tarafından
Sezeryan daha pahalymş
(5,110 puan) tarafından
Sanırım öyle hiç bilmiyorum. Dediğin gibi biraz da doktorlarla alakalı bişey. Hele ki doğumu anne-bebek dostu bi hastanede yaparsan çoook daha iyi oluyor.
tarafından
Evet sezeryan pahalı gittiğim hastanede 2019 yılında normal doğum 2900 sezeryan 4000 isteğe bağlı sezeryan 4500 dü
(7,479 puan) tarafından
Yorum yapamadm buraya yazayim. Ben ilk hamileligimde ozele gittim canim. Ee para vermeden kapidan girebilir misin ilgi alaka tabi cazip. 8 aya kadar gittim bebegimde ayrintilida sorun cikmisti beni devlete yonlendirdi biz bakamayiz iste doktor yok falan. Dogumum devlette oldu iyikide orda oldu. Yani hersey guzel gidecek bi sorun olmayacak prensesler gibisin. Parayla saadet bir nevi.
Devlttekiler napsin kac insan geliyor anca. 2.doğumumuda imkanım oldugu halde devlette yaptim gayet memnumdum. Asla genellememeliyiz kotu doktora denk geldi diye. Ilk firsatta devleti karalayanlara bende gicik oluyorum acikcasi...
(5,110 puan) tarafından
Kız o nee 2 asgari ücrete denk geliyor neredeyse. Valla özelde doğum yapmak zorunda olanlara yardım etsin Allah.
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Çok şey yazardimda polemiğe girmek istmeiorm tek diecgm herkesin kendi tercihi bızır germez 
0 oy
(847 puan) tarafından
Canım bencillik değil daha az kişi var diye yapılıyor. Ki devlette randevular hep iptal olmuş denildi. Özelde hergun 2 doktor var. Devlette de öyle olsun hergun 2 doktor çalışsın su dönem herkes oraya gitsin. Devlette de tek o da olsun mesela herkes gitsin. Bence bu para ile alakalı değil. Borç harç bulup sırf rahat olsun diye özele gideni tanıyorum. Bu bir tercih meselesidir. Devlet hastahanesi eğitim araştırmalar şuan pandemi en büyük hastahaneler şuan oraya mi gidelim ne yapalım yani. Corona olmadan önce millet zaten tahlilleri kontrolleri yaptırıyordu 
(103 puan) tarafından
Koronada olsa mecbur gidenler var onlarida düsünün
(847 puan) tarafından
Tamam da canım bende devlete özele heryere gidiyorum inan yani... bu para ile alakalı değil ki. Param olursa özele.gidiyorum yoksa devlete. Ama devlette bir odaya 4 kidi giriyor özelde tek sin.. tabikide devlet hastaneleri de çok gelişmiş doktorlar kasaptan almamıştır diplomasını. Ozeldekiler devletten geçmedir.sadece özel rahat olsun diye küçümseme yok siz sanırım yanlış anlamışsınız. Boşverin kim ne derse desin allaha emanetiz canimm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.

413,465 soru