0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Buqn ilk defa bebeqimi ruyamda qordum. Emziriyordum guzel bi bebekti fakat zayifti. Cok uslu bebekti acikmisti emzirince hemn uyudu kucaqimda.. Cok tuhaf oldm. 33Haftalik hamileyim ilk defa qordum ruyamda. 

1 cevap

0 oy
(299 puan) tarafından

Daha cok gorursun canm son haftalarndaasn ya :) ben aglayarak uyanyordum cok guzel bir duygu ama esimle nisanlyken bir ruya gormstum evlenms cocugmuz oluyordu kizimiz oluyordu aynı kizimin suanki halini görmüştüm doguma yakin cok gordm ama 3 yıl oncr gordgm ruyadaki ayni bebek suan kollarimda :)

(355 puan) tarafından
:) cok tuhafti qerckten emzirmek falan. Senin yorumunu okuyunca aklima sey qeldi. Gorduqum bebek esmerdi ben we esim beyaz tenliyiz ikimizin ailesi de beyaz tenli :) eqer o bebek oglumsa kime benzemiste esmer olmus acaba. Ama gozumn icine bakiyordu emerkn keske birdaha ayni ruyayi qorsem
(299 puan) tarafından
Cok guzel bi duygu dmi :) gercek gbi hssedyorsn resmen valla hamileyken en cok onu merak ederdm kime benzicek ne olck dye bende esimde byaz tenlyz kizimizda beyaz ikimiz kahverengi goze sahibiz kizim koyu yesil :) ve benm anneannem yesil esimin babaannesi mavi gözlü herhalde onlara cekms dyoruz aman saglkla dogsund kime cekerse ceksn dyosn bak sipayi 9 ay ben taşıdım gtti babasyla dayisina benzedi cok ayıp  :)))
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

378,385 soru

11,325,932 cevap

34,778 kullanıcı

...