Selam kızçelerrr... ben 18 yaşında evlendim, eşim 30 yaşındaydı o zaman şimdi ben 21 eşim 33 yaşında. Günlük hayatta çocuk gibidir güler eğlenir espri yapar durduk yere oynamaya başlar şarkı söyler bana el kol şakası falan yapar bildiğiniz şebek yanii yaşınıda göstermez hiç fit maşallah bazende bir bakıyorsun keyifsiz gibi çok ağır takılır o adam gitmiş bi bakmışsın üstüne tam yaşının olgunluğu çökmüş dedem gibi oturur köşeye tesbih çeker konusmaz konussa tek tük cevap verirhal böyle olunca bende burkuluyorum yani yaşıma göre uçuk kaçık zamanım bende sürekli aynı kalsın gülsün oynasın evde hep bi bayram havası olsun böyle sus pus oturmasın istiyorum kendisine söylüyorum aynıyım ben sana öyle geliyor diyor kapatıyor konuyu benimde surat bin karış sonra.. karışık duygular içindeyim sanki yaş farkı olunca zorlanıyorum gibi bilemedimanneme anlattim seni tasimaya calisiyor senin yasina iniyor eğlenip gülüyor bırak birazda kendi olgunluğunu yaşasın diyor. Sizde durumlar nedir varmı benim gibi eşiyle yaş farkı olan..
Ben 20 esim 27 yasnda 14 aylik evliyiz cok sukur oyle sorun yasamiyoruz
Bn 21 yasndayim esim 37 ) Mikemmel bi yas farkimiz mevcut. Bnm esmde yasini gostermez kendine bkar eglenmeyi sever ama evt bazen bnde kendimi esimin yaninda cocuk gbi hissediorm ozellikle esimin arkds ortaminda hepsi yilardir tanior birbirini 9 10 yildir. 9 10 yil oncesine donuyolar ulan bn o zamn 11 yaslarndaydim sacma s ala k bi sohbetn icnde buluorm kendimi bazen )
Aramızda 6 yaş var esim benden büyük ama 6 cok fazla bi yas degil esim genc ruhlu ben 21 esim 27 maşallahimiz var tam tencere kapak görüyorum ben kendimizi sorun olmuyo yas konusunda hatta buyuk olan o oldugu halde bazen o benden bisiler ögreniyo bazende ben cocuklasinca onun o babacan olgun tavri cok hosuma gidiyo
Canim benimde esimle aramda 7 yas var evet bazen bende ayni seyi hissediyorum evlendigimde 18 bile degildim simdi 28 yasindayim 10 senedir evliyiz benim esimde sakalasir eder ama yeri geldigindede cok asiri suratsiz olabiliyor onada hak vermek lazim sonucta aksama kadar disarda milletin kahrini cekiyolar bizim icin bazen moralleri bozuk olabiliyo is guc derken bi sure sonra cökebiliyolar ama biz hep boyleyiz yinede allah basimizdan eksik etmesin onlari
1,493,489 soru
24,401,353 cevap
350,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın