0 oy
2,200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Sabah yazmıştım sıkıntımı. 

Çözümü bulamıyorum. Anlaştık boşanma konusunda. Dilekçemi yazdım. Virüs işi bitene kadar evimdeyim. Sonrası Allah kerim... Çok üzgünüm çok çok çok üzgünüm. Yavrum olmasa neye sarılıcam bilmiyorum... 

23 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
alttaki yorumları da okudum Allah sana sabır versin o evdeki adam dediğin yaratığa da beyin versin ! minicik bebeğine nasıl yapılır bu anlamıyorum! bide ev vermicekmis ulan senin bebeğin küçücük o kadın nere gitsin minik bebekle vicdansiiiiz !!!! o boşanma sebebi değil diyenlere geleyim şimdi kadın zaten gözünü korkutmak amaçlı adamda pişmanlık kırıntısı görmek için özür dilemesi için fırsat vermiş o insan musveddesi zaten bitirmek istiyormuş !!!! bende bı kere yakaladım eşimi öyle gectim dövdüm ağza alınmayacak laflar ettim ağzını açıp bişey demedi Kur'an'a el bastı bida olursa ben yokum dedim çok şükür bida olmadı çünkü çok utandı ve benimde bazı hatalarım vardı bende kendime çeki düzen verdim kurtardık durumu çok şükür burada ise kadin kurtarmaya razı herif istemiyo emin ol o köpek gibi pişman olcak ama iş işten gecicek!!! 
(7 puan) tarafından
Evet fırsat kolluyormuş zaten maalesef bitti...
(1,909 puan) tarafından
Allah yüzünü guldursun bacım isteseydi özür dileyip devam ettirmek isterdi seni istemeyenle ömür tuketmeye değmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İçin tez zamanda ferahlasın. 
(7 puan) tarafından
Amiin inşallah...
0 oy
tarafından
Bu işe tek başına kalkışma bi avukat bul derim. Ev siz evlendikten sonra alindiysa yarisi zaten senin. Tedbir nafakasi. Cocuk nafakasi hepsini araştır. Öyle gurur yapıp onun bseyini istemem moduna girme sakın. Sana degilse de çocuğuna maddiyat lazim. Manevi olarak yaninda olmuyosa maddi imkanlarını sonuna kadar sizin icin kullanmasi gerekir. O kullanmiyosa sen kullan
(7 puan) tarafından
Ev kayınpederimin üstüne zaten. Şu virüs, mevzusundan elim kolum bağlı şimdilik bekleyip görücem

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,245 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 624 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,291 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasretis61 (830 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 2,179 göst.

Kategoriler

1,479,484 soru

24,211,185 cevap

338,160 kullanıcı