Kızlar çoģunuz biliyorsunuz lorin 3 aylik artık hergun 2 saat arayla bezini değiştiriyorum çok mu sık bu durum bez dayanmıyor ya ....
Bir de günde kaç kez mama vermeliyim takviye olarak hic hayır demiyor mamaya günde 3 kez veriyorum ama her gak guk dediğinde mama veresim var başka türlü susmuyor... ve ne kadar veriliyor normal şartlarda 3 aylik bebeğe günde kaç kez ne kadar
Daraldim iyice bezinden mamasından
Emzik almaz reçelsiz reçel tadı gidince anında atiyor nefes aldırmıyor biraz sıkıldım galiba
Bende her gak guk dedigim hemen meme dayiyorum o kadar kolayima geliyoki napim
Seni emmiyo mu ki canım. Bi de büyük tuvaleti yapmadıkça değiştirme çok bezini bence. Ben hep öyle yaptım.
Sıkılma annesi geçiyo bu günler. Bi gülmeye başlasın. Seni 5 dakika sonra görse bile boynuna atlasın o zaman hiç bişeyinden bıkmazsın.
Benim oğlum çok zor bi bebek ve iştahlı. Hiç mama vermedim hep emdi ama şimdi ek gıdada zorlanıyorum. 2 saatte bi ne yedirsem diye beynim yanıyo ama bi öpüşü var coooppp diye salyalı salyalı herşeyi unutturuyo bana
Biraz sabır. Geçecek bu günler
Kaç cc veriyosun canım istersen ml yükselt 60 sa 80 90 arasi yap yada 3 saate bir 90 cc ver ben oyle yapiyordum
Ben her aciktiginda veriyodum ama vermeden once mutlaka emziriyodum canim gun icerisinde hep kucakta alistirirsan maalesef sonrasi zor oluyo yerdeyken oyala onu
benim oglumda 3 aylik emzigi atar ben yine agzina veririm bezinide dolduruncal alırım oyle alisrirma sende saat saat iki saat cok az ara
1,492,113 soru
24,381,054 cevap
348,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın