0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Kızlar çoģunuz biliyorsunuz lorin 3 aylik artık hergun 2 saat arayla bezini değiştiriyorum çok mu sık bu durum bez dayanmıyor ya ....

Bir de günde kaç kez mama vermeliyim takviye olarak hic hayır demiyor mamaya günde 3 kez veriyorum ama her gak guk dediğinde mama veresim var başka türlü susmuyor... ve ne kadar veriliyor normal şartlarda 3 aylik bebeğe günde kaç kez ne kadar :ermm: 

Daraldim iyice bezinden mamasından :ermm:

Emzik almaz reçelsiz reçel tadı gidince anında atiyor nefes aldırmıyor biraz sıkıldım galiba 

12 Cevaplar

0 oy
(16,731 puan) tarafından
Reçel verme kız daha çok küçük varsın tutmasın emzik bu arada sütun yok mu emmiyor mu 

Küçük olduğu için sürekli yemek ister beze gelince evet normal ilerde azalır 
(1,450 puan) tarafından
Emzik olmazsa ağlıyor devamli
Emiyor canım emiyor ama devamli kucağımda insan biraz nefes almak istiyor
(16,731 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa mama verme doyuyorsa tabi ve 3 4 ay sonra düzelir annesi küçük daha oyun halisi falan al belki ilgisini çeker
(1,450 puan) tarafından
Aldim almaz miyim doğmadan aldim hemde ama hiç orali degil allahın koliği :)
(16,731 puan) tarafından
Valla ben 3 ay çektim uyku yoktu sürekli emmek istiyordu iştahlı olduğundan gazı da çoktu  4 e girdi düzeldi
-Reklam-
0 oy
(53,427 puan) tarafından
bez dolunca al canim recele surme illa sureceksen su ver ici yanmasin

mamayi mamayi bil benimki hep memede duruyodu
(1,450 puan) tarafından
Ben takviye mama da veriyorum doktorumuz önerdi
0 oy
(45,027 puan) tarafından

Bende her gak guk dedigim hemen meme dayiyorum o kadar kolayima geliyoki napim:D

(1,450 puan) tarafından
Bende öyleydim ama memeyi de bırakmak bilmiyor bu kez kambur olcam iyice yaaa
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Kız naptn daha yolun başındasın mama normal de 30 ile 60 cc arası 3 aylarda cnm ama bebeğin ne kadar yerse ver okadar cnm 

Bez ise 2 saat de bir değişmen normal büyüdükce azalıyor zaten bez sayısı 
(1,450 puan) tarafından
Allah sağlık versin hepimizin evlatlarına
Canları sağolsun da
(1,791 puan) tarafından
Canım 3 ayda 30 60ml demişsin ama ben mama kutusunda 180 ml diye okumuştum her öğünde 180ml gerekir diye yazıyor
(3,754 puan) tarafından
3 aylık bebeğe demek istedim cnm her yemesinde 30 yada 60 demek istedim yanlış yazmışım :)
(1,791 puan) tarafından
Az değil mi peki bende yeni başlayacağım mamaya merak ediyorum
(3,754 puan) tarafından
60 cc yap cnm yediğini yer zaten yeni başlayacağn için bebekde küçükse normal 30 ve 60 cc arası tatlım
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Reçel sürme o atsın sen ver bez eğer iyice dolarsa değiş yoksa alışır ise hemen az yapsa bile sana çok değiştirir

Mama konusu da ben hıc bilmiyorjm ama gene sen 3 4 saat bi besle küçük çünkü daha 
(1,450 puan) tarafından
Almıyor ki 50 tane emzik denedim öğürüp atıyor :(
(12,769 puan) tarafından
Benim kızda öğürür du  o ogurdu ben verdim derken alıştı bari hurma vs sür cnm
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Seni emmiyo mu ki canım. Bi de büyük tuvaleti yapmadıkça değiştirme çok bezini bence. Ben hep öyle yaptım. 

Sıkılma annesi geçiyo bu günler. Bi gülmeye başlasın. Seni 5 dakika sonra görse bile boynuna atlasın o zaman hiç bişeyinden bıkmazsın. 

Benim oğlum çok zor bi bebek ve iştahlı. Hiç mama vermedim hep emdi ama şimdi ek gıdada zorlanıyorum. 2 saatte bi ne yedirsem diye beynim yanıyo ama bi öpüşü var coooppp diye salyalı salyalı herşeyi unutturuyo bana <3

Biraz sabır. Geçecek bu günler 

(1,450 puan) tarafından
Yaaa maşallah ne bilim biraz zorlaniyorum galiba hergun aynı şeyler :( huysuz bebek biraz da
(1,634 puan) tarafından
Ayy sen benim oğlanı görseydin çöpe atardın heralde ☺ hiç uyumaz sürekli mızır mızır.
Ben ki acayip tahammülsüz bi insanım ama mevzu yavrum olunca herşey bambaşka oluyo.
Bak 1 yıl boyunca eşimle dönüşümlü uyuduk. Sabah işten 6 da gelip beni uyutur 10 gibi falan kendi yatar akşam geri işe giderdi. Gündüz uykuları bile 10 dakka olurdu. Şimdi 1 yaşında ve biraz daha düzeldi ama hala çok zorluyo.
Çok şükür eli ayağı düzgün ve sağlıklı ya geçer bu günler diyerek avutuyorum kendimi. Sende sabret gelecek güzel olacak emin ol
0 oy
(15 puan) tarafından
Tatlm 3 aylik bebege recel verilmez ki cok  tatli benim 6 ay girdik gunde bir mama veriyrm genlde emziyorum oglen sebze puresi yapiyorum belki kullandigin bez iyi emmiyordur ondan fazla degistiriyondr birde sabırlı ol hersey zamanla azaliyor bezi miktari mamaya birsey diyemem
(1,450 puan) tarafından
Bende emziriyorum fakat doktor mama da kullanmamızı istedi canım sleepy kullanıyorum çok memnunum
0 oy
tarafından

Kaç cc veriyosun canım istersen ml yükselt 60 sa 80 90 arasi yap yada 3 saate bir 90 cc ver ben oyle yapiyordum

Bebişin recelden içi yanar canım sık sık su ver suyada aliştir 
(1,450 puan) tarafından
Suyu seviyor kaşıkla hem de :) 100 cc veriyorum vallahi günde 3 kez
tarafından
Aaa maşallah ozmn 4 kz ver bu sefer saatleri degiştir
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Cnm reçel yerine pekmez e batır az biçeycik bezi de sık dolduruyo 2 saat te bir bez dayanmaz 
(1,450 puan) tarafından
Pekmez hic aklıma gelmemişti
0 oy
(2,484 puan) tarafından

Ben her aciktiginda veriyodum ama vermeden once mutlaka emziriyodum canim gun icerisinde hep kucakta alistirirsan maalesef sonrasi zor oluyo yerdeyken oyala onu

Baska bi odaya gecince adiyla seslen sarki falan soyle
Ben 4 aydan sonra mamadan kestim sutum cogalmisti
Pekmezli su iciyodum her gece 
(1,450 puan) tarafından
Başka odaya geçmek mi ne mümkün :) lavobaya bile birlikte :(
0 oy
(18,215 puan) tarafından

benim oglumda 3 aylik emzigi atar ben yine agzina veririm bezinide dolduruncal alırım oyle alisrirma sende saat saat iki saat cok az ara

0 oy
(5,935 puan) tarafından
100 120 cc içer canım her öğünde bezini 3 buçuk saatte 1 değiştir 2 saat erken çünkü. Kolik mi lorin?

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 127 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prenseskizinannesi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Selmaaa288 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
16 cevap 586 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elifcaglar (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,782 soru

23,834,824 cevap

319,071 kullanıcı