0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından

Park beşik kullanışlı oluyor dediler ondan aldık bebeğim 7.5 aylık oldu hala şu beşiği Bi düzgün kullanamadık. Sorun bizde mi anlamadım. Bizim beşik bebek içinde iken ağırlık ne tarafa ise o tarafa eğimli oluyor. Çocuk içinde hiç mi dönmeyecek anlamadım. Yamulup gidiyor sallanma ayağı açık oldu mu. Hep sallamadan sabit mi kullanılır bu beşik? Öyle oldu mu sorun yok ama bebeğim sallanmak istiyor. Ne yapacağımı bilemedim sizin de böyle mi acaba?  Bebeşiğimiz de bu arkadaşlar. 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bı beşikten hep bu şikayet geliyo arkadasm da aynı sorunla karşılaştı beşik degsti çok ucuza aldılar bizde aynı ondn aldik memnunuz bide bunlar pahali
(37 puan) tarafından
Valla öyle özenerek aldık ama sonuç hüsran maalesef. O kadar para verdik eğreti bişey var elimizde. Şimdiye kadar hep düz sabit yatak olarak kullandım ama bebeğim hafif uyanıyor gibi oldu mu sallasam uyuyacak ama yok bu beşikte sallamak çok zor. Tutupta yeni beşik de almak istemiyorum ama ne yapsam bilemedim bu gidişle almak zorunda kalacağım galiba.
(1,657 puan) tarafından
Ben sallama ayaklarını acımadan sallıyorum valla besigı sarsıyor gıbı dusun :D boyle cozum buldum
(37 puan) tarafından
Aynen bende öyle yapıyorum ama kol kası yaptım resmen :)) kolayca sallanması gereken beşik resmen işkence gibi sallanıyor. İnsan uykusunun arasında o kadar zorlanarak da sallayamıyor resmen. Eşime dedim şuna Bi çözüm bul çok yoruluyorum diye bakalım ne yapacağız artık.
(1,657 puan) tarafından
Aynen tek sorun o bırde parkeye altı tak tak tak :D
(37 puan) tarafından
:))) aynen valla canım ya
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Benim kizimin aynısı ama ben 8 aya kadar sepet beşik kullandım sonra park beşik önce yukarda ki aparatla kullandım ama alt sallamayı kapattım üstten sallayınca az sallanıyordu yetiyordu kızıma sonra tam aşağı aldım aşağıda fermuar yeri var girip çıkıyor canı isteyince gidip uyuyordu 4 yaşına kadar kullandım yani kullanışlı oldu 
(37 puan) tarafından
Sallanma kısmı hariç herşeyi kullanışlı geniş rahat falan ama sallanmak istiyor bebeğim sallanma aparatını açınca ağırlık nereye giderse beşik oraya yatıyor. Mantıken böyle olması çok saçma. Acaba bizim beşik mi sıkıntılı bilemedim. Sallanma aparatını kapatınca sarsarak sallamak zorunda kalıyorum o da zor oluyor ki yetmiyor benim bebeğime. Ne yapsak bilemedik.
(274 puan) tarafından
Ozaman arka taraf açık kalsin sallanma aparatinin ön tarafı uyuyunca kapat baktin sallamak istiyorsun ayağınla ac hemen
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bizimkide oyle sinir oluyorum canm 
(37 puan) tarafından
Bi çözümü yok mu ki acaba? Şimdiki aklım olsa ilk sallanma özelliğine bakardım valla canım . İlk çocuk olunca bilemedim.
0 oy
(518 puan) tarafından
Benimde kuzenim almıştı gecende görüntülü konusuyoduk baktim baska besik var. Degistirdim kullanamadik onu dedi aynisiydi
(37 puan) tarafından
Valla öyle bizde kullanamıyoruz. Ne olacak böyle bilmiyorum. Sonunda bende değiştireceğim galiba.
(518 puan) tarafından
Canim yanlış anlama ama bosuna dememisler ucuz etin yagmisi yenmez die. Yada ucuz mal alcak kadar zengin deilim die. Iyisini alcan yillarca kullansin
(37 puan) tarafından
Ucuzda değildi canım 600 liraya aldık on ay kadar önce yani bana göre fiyatı düşük değil normalde de bu fiyatlara oluyor diye biliyorum.
(518 puan) tarafından
Ben 1500 tlye aldim ama 1 senedir birlikte yatiyoruz koymuyorum besigine neden deme bende bilmiyorum o bana deul ben ogluma alıştım galiba :))
(37 puan) tarafından
Ben çok yüksek fiyata almayı uygun görmedim nasıl olsa Bi süre sonra güzel bir oda yaparım kendisine diye düşündüm. Tabi benim düşüncem bu. İki tane beşik aldım biri daha pratik olsun diye küçük biri de bu. Ama tabi bende çoğu zaman yanımda yatırıyordum bu güne kadar :))) baktım ben ona o da bana alışıyor dedim ayrı olması daha iyi olacak ve artık kendi yatağına yatırıyorum. :)))
(518 puan) tarafından
Bende yatirmayi düşünüyorum da üstünü cok açıyor üzülüyorum
(62 puan) tarafından
Ahh benim içim gidiyo beraber yatmıyoruz biz oğlum beşiğinde yatiyo ama koynuma alıp yatmamak için zor tutuyorum kendimi :D bu saatlerde alıyorum yanıma gece yatağında yatiyo çok şükür üstünü benim sıpa da acıyo tulum giydiriyorum açsa da bi sorun teşkil etmiyo yani :)
0 oy
tarafından
Bizimki daha dogmadi ama bizde park besik aldik yaa umarim öyle olmazz sallama ayaklarını indir canim belki düzelir 
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Ben park beşik hiç sevmiyorum ya hele de sallıyosan köyde bunu kullanıyordum orası için uygun almıştım ama yok hiç beğenmedim 
0 oy
tarafından
valla kuzum ven besik alirken ikeriyide dusunerek alin derim .... cocuk buyuyecek sonra icind erahat uyuyamayacak bu yuzden ben mobilya besik aldim hem.cekmeceleri var hem 5 6 yasina kadar uyuyabikiyor.en guzeli .... 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
8 cevap 294 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
23 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (5,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Durunun annesii (102 puan) tarafından soruldu

411,791 soru

12,396,303 cevap

44,181 kullanıcı

Kategoriler

...