Benimde canimin en icten yandigi bi kardesim var otizimli. Degil civi adina en ufak laf soyleseler uzulup kahroluyorum. Diyorum anneme saglik ver rabbim hatta butun annelere saglik verki kendi cocugunu kendi baksin herkes. Ama hayat neler getirecek bilmiyorum annemin omru yetmezse bi omzu yorulsa digerinde tasiycagima soz veriyorum ve rabbimden saglik istiyorum hem kardesim hemde kendi yavrularim icin❤
Bu sevginin göstergesi bisey ve sevgi sınırlandırılamaz :) tek kişi secemem ben maalesef ya.. Ailem , eşim ve Allah nasip ederse doğacak bebeğim...hayatta en değer verdiklerim.. En sevdiklerim.. Allah kimseyi ailesinden ayırmasın. Keşke hep beraber olabilsek :(
Annemmm ❤ esimi cok seviyorum ancak 10 tane kocam olsa 10unu da anneme degismem
Benim için eşim ve 2 erkek kardeşim herşeyim.Kardeşlerimi hep koruyup kolladım hiç kıyamam nerdeyse anne yarısı oldum. Eşim de o kadar iyidir ki bakarken bile içim gider.Rabbim hepsini korusun.
Annem de kardeşlerim de çok canımı yaktılar ama yinede onların tirnagina taş değse yüreğim yanar:( tabi enn başta kızım babam eşim VAZGEÇILMEZIM ❤❤❤
Ailəm,yoldaşım,övladlarım
Anne baba kardeşten başka bence kimse vazgeçilmez degil. Eş bile, cunku bilemezsin sen onu vazgecilmez görursun hayatini ona baglarsin sacini supurge edersin, bakmissin ki o senden vazgecmis, annesi ya da baska kadin yuzunden, ya da yaptigin bi kac hata yuzunden,garantisi yok. yani ama anne baba kardes öyle degil her daim hata yapsan da yanindalar:)
Kizm ve annem bide esim
Tabiki iki yaşında ki evladım allahım ona dert tasa vermesin ayağına taş gözüne yaş degsirmesin.iyi insanlarla karşılaştırıp iyilere eş etsin rabbim bana da hem onun hemde karnım da ki evladimin zerre acısını göstermesin. Onlarsız ben hiç olurum yok olurum
Annem babam kardeslerim esim ve tabiiki de dogacak cocugum :) tek bir kisi ile sınırlı kalamiyoruz maalesef
Annem bbam kardeşlerim ve doğacak bebegimle eşim onlar için canımı veririm
Annem babam kardeslerim hatta abimin eşi olan gelinimizi bile cok seviyorum. Harika bi aileye sahibim hergun sukrediyorum. Kocam ve minik oğlum da vazgecilmezim..
Benim yok canım kimse vazgeçilmez değil
Daha dogmamis oglum babam ve esim
Bence burda herkez anne baba demiş ya abla vb bence tamam onlarda bizim için can ciğer ama evlat öyle bisey ki evladinin kiliğina zarar gelse ölürsün bizim için nasilsa anne ve babalarimiz içimde öyle
Karnimdaki bebegim birinci yere yukseldi ama ailen esim annem babam kardesim hepsi degerli hic birinin arasinda ayrim yapamam
Annem babam doğmamış evladım gerisi boşmuş anladım
Cocuklarm olmasa annem.derdim ama suan ilk sirada 2 kizim snra annem
Sadece eşim.
Bide kızım olacak inşallah :)
1,488,408 soru
24,329,673 cevap
345,637 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın