0 oy
1,818 göst.
Diğer kategorisinde (3,749 puan) tarafından

Güzel şeyler geliyor ben çocuk kilidi alcam bide oyuncaklara bakcam gelirse 

image

image

:) :) 

2 Cevaplar

0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bu marketler bu ara özellikle mi getiryo bebek eşyalarını gerçekten dikkatimi çekti 
(3,749 puan) tarafından
Bnmde öyle ya iyi oluyor  bir yandan ama bir yandan da virüs belasından çıkamıyoruz alalm bn çantadan almayı çok istemiştim şoka geliyor bişey olmazsa allahdan bakarm gidip
(5,372 puan) tarafından
Aynen onun için dedim sanki özellikle yapıolar bmce yasaklasınlar şunları da normal şeylerini satsınlar indirim günleri olmasın
(3,749 puan) tarafından
İndirimleri Virüs den sonra yaparlarsa yoğunluk çok olur düşüncesi ile böyle, yapılıyor bnce
(5,372 puan) tarafından
Bilmiyorum ama yapmasınlar cidden insanları teşvik ediyorlar
(3,749 puan) tarafından
Bnde teşvik oluyorm ama kızı bırakıp gidemiyorm teşvikliğim ile kaldım kaç defadır bu kilitler için gitmek lazm ama cnm çocukların sağlık açısından
-Reklam-
0 oy
(333 puan) tarafından
Benim daha yeni hamileligim 16 haftalik bana inat getiriyolar sanki hem virus hem erkwn diye alamiyorum. Gözüm hep onlarda. Yarisla getiriyolar resmen
(3,749 puan) tarafından
Senin doğuma kadar yine getirirler cnm
(333 puan) tarafından
Getirirlerde genede ilk hamileligim insan dayanamıyor alasi geliyo gördükçe birde evden cikamayinca hepten alacakmis da alamiyomus gibu sinir basiyo :))))
(3,749 puan) tarafından
Bnde öyleydim ya biraz sabret bu zmnlar geçsin, alırsın tatlım gezerek bakarak içine, sine sine alırsın bnde markete gelirdi çıkamazdm, uykuya kalırdım, gittiğim dede kalmazdı sonra istediğim mağazaya gidip içime sinenleri aldım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
13 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,578 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 601 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
3 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymen Alim25 (1,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,996 soru

24,498,948 cevap

358,138 kullanıcı

...