0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından

kizlar peteklerinizi actinizmi butun odalarimi yoksa 

12 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından

Biz lojmanda oturuyoruz merkezi sistem var aksamlari yaniyor. Keske gunduzleride yansa cunku cok soguuuuk :)

(159 puan) tarafından
hangi sehir cnm
(765 puan) tarafından
Konyada yasiyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

misafir odasi hsric heryeri açtık bebisim usumesin diye. ev sicak gelenler terliyo mmisafir odasi ilik terlryenler oraya kaciyor

(159 puan) tarafından
bende mutfak acmadim yemek pisiyor ve misafir odasi acmadim banyo zsten gerek yok giris yatak odasi oturma odasi yeterli bence
0 oy
(645 puan) tarafından

Benim daha kapı pencere açık adana da olunca 

(159 puan) tarafından
8aylik bebegim var mecburen actim iistanbul serin
(645 puan) tarafından
Benim bebişte kasım sonu gibi doğacak o zaman açarım bebişim üşümesin hasta olmasınlarda
(159 puan) tarafından
evet biri 8aylik suanda4aylik hamileyim
(3,563 puan) tarafından
Kız memleketim benim ya en çok buna seviniyorum yazın sıcağa dayanılmaz ama kışında sıcak olunca iyi oluyor doğalgaz soba kullananlar kâr ediyor o hoşuma gidiyor bence Adananın o sıcağı kışın olsun yazın değil:)
(645 puan) tarafından
Bence dengeli dağılsın :)yazın dayanılmaz oluyo ama kışın çok bi soğuk olmuyo
0 oy
tarafından

Biz daha açmadık canım istanbuldayız kücük bebegm yok

0 oy
(90 puan) tarafından

Aksamlari aciyorum kaloriferleri ama gunduzleri kapali

0 oy
tarafından

O kadar soguk mu ya. Benim bütün camlar açık. Gerci cocuk yok evde ama en fazla camlari acmazdm olsada buralar yaz gibi hala :)

0 oy
tarafından

Yok daha bi ay kadar acmam heralde doguma da bi ay var bebegimi alip gwlince acarim  ankaradaym ev firinin ustunde oturdugum yer koridor mutfak kisin bile sicacik oluyo alttan isitmali sistem gibi benimde firindan isitmali :D

0 oy
(817 puan) tarafından

Açıldı merkezi sistem zaten.Açtılar şükür doğum yapmak üzereyim bebişim üşüyecek diye korkmuştum.

0 oy
(5,940 puan) tarafından

Bende evde çocuk yok hamileyim ama hiç bir zaman petek kapatmıyorum hepsi açık 3 gündür yakıyorum kombiyi

0 oy
(96 puan) tarafından

Biz açtık heryeri corum çok soğuk oluyor gecesi gündüzü resmen ve küçük kızım var daha 37 günlük 

0 oy
(340 puan) tarafından

Site açarsa yakacagiz 3v buz gibi ya

0 oy
tarafından

Biz daha acmadik cnm erken biraz sanki :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 254 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 198 göst.
27 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,558 soru

12,194,730 cevap

36,729 kullanıcı

...