O kadar canim skılıyo ki sanki inadina kokusi apartmani saracak seyler yapiyolar apartmanda en genc benim ilk gebeligim yan komsunun 3 usttekilerin ikiser bi usttekinin bir onun yamindakinin iki alttakinin bir cocugi var yaslari ortalama 28-39 arasi hepsi hamileligin ne oldgnu biliyo ama bi gun olsun yaptiklari seyden kapimi calipta bi lokma vermediler bu kiz hamile kokar diye hic mi dusunmez insan ya hepsi kucuk cocuklu insan dusunur yani baslarindan gecmese neyse dicem ve ben onlar hamilelikten oncede ilk aylarimda da caya flan cagirirdim bisi yapinca bi birine bi birine gotururdum agirlastim smdi yapamiom ve hic biri kapimi acmiyo yaziklar olsun bebegim dogunca sa asla eve almicam onlari onlar ne zaman kokan bisi yapsa esim hep disarda o seyi almaya gidiyo ya annesine yaptiriyo yada zorla ben yapiom
kiyamam kuzum yakin olsan ben yapardım sana
Benim de bazen kokuları alınca canım istiyor ne pişirdiklerini de anlayamıyorum gidip kapı kapı gezeyim bulayım diyorum :)) ben sadece bir kere biber kızartması kokusu aldım öyle bi canım istedi son 3 ayımda biber kızarta kızarta bi hal oldum :)
Bende aksine bir komşum var o yemek yapınca berbat bir koku alıyor bizim evi sinir oldum artık ne pişiriyor çözemiyorum da
Ah sen bana komşu olaydım keşke herşeyimi paylaşırdım seninle seni asla yemeksiz bile koymazdım bilirim o kokulari ben
Bide sana getirmediği halde internette paylaşmasına ne demeli bide karşı komşun yani benimki öyle sinir ediyo beni
İşte buradaki kizdigimiz yemeklere ilgili paylaşıyorlar ya insan ister istemez canı çekiyor
Bende tam lokantaların kafelerin içindeyim zamanlı zamansız şeyler kokuyo ,herkes bir olmuyo işte bende ne yapsam az çok veririm komşulara
Canım kıyamam yaa. Caan. (( çox əfsuslar olsun ki indi əvvəlki qonşular yoxdu.
Ay benim ilk hamileligimde komsularim hep annem yaşlarında kadınlardı allahım onlardan razı olsun gelir kapımı calarlardi hazır bir şey bile alsalar kokmustur diye getirirlerdi orda kiraciydik ev sahibi bizi kapının önüne koydu 5 aylık hamile halimle ev taşıdım komsularimla boyun boyuna düştük agladik bu evimde şimdi ev sahibiyim hiç bir tane düzgün komşum yok öldün mü kaldın mı demiyorlar yemek yapsalar bütün binayı kaplıyor kokusu al bi lokmada sen ye demezler ışte boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye
Malesefki kendin yapinca hic okadar ic acici gelmiyor :( benimde oyle oluyor cnm . 20 tane komsum var birinden biri istedgn birsey varmi demiyorlar. Bi hamur kizartiyorlar mmm miss kokuyo . Ama yapamiyorm malesef . Kendi yaptiğımı yiyemiyorum.:(
Bence sen bir kek yap komşularına ikram et... Bu zamanda mutfak çokbüyük gider. Herkes çocukları ile ilgilenmektedir dışarıyı düşünecek durumda değil... Dediğim gibi sen bir kek yap komşulara dağıt...
1,488,076 soru
24,324,755 cevap
345,439 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın