Kizlar bn bilgi almak istiyorum 112 yi dogum sirasinda arasak bizi istedigimiz ilcedeki bi ozel hastaneye goturur mu ? Biz farkli ilceye bagliyiz ama o ilce bize biraz daha yakin ...
Belli olmuyor malesef çağrı hangi hastaneye dusmusse ordan geliyor ambulans
Canım bildğim kadarı ile en yakın hastaneye götürüyorlar. isteğe göre götürmüyorlar
Özel hastanelerin ambulansları var diye biliyorum. Doğum yapacağınız hastanenin ambulansını arayın.
Yok canim biz gecen sene ananem rahatsizlanmisti 112yi aradik gelince ozelde bulunan kendi doktoruna goturmelerini istedik ama anlasmali oldugu hastane disinda goturmeleri imkansizmis oyle demislerdi. Gerci sonradan ananemin kendi doktoru devreye girdi baya bi telefon trafigi yasandi en sonunda ozele götürdüler ama normalde goturmuyorlarmis ozel hastanelerin kendi ambulanslari oluyormus ama oda km basina taksimetre gibi para yaziyormus. Gerek yok bence.
En yakın hastaneye bırakırlar
En yakın hastaneye gotururler canım
Belki götürebilirler bilgi amaçlı arayın isterseniz
Hangi hastaneden geldiyse oraya goturuyorlar canım isteğe göre goturmuyorlar
Ben doguma ambulans la birlikte gittim gecenin bi yarısı en yakın hastaneye götürdüler
Ben dün gece az bir kanamayla yatış yaptım çok şükür iyiyim sorun yok şimdi ambulansla geldim istediğim hastaneye getirdiler
401,979 soru
12,034,049 cevap
36,262 kullanıcı