+1 oy
758 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yüzündeki masumluğa bak asıl uzulcek aglancak şey bu 

Keşke çok param olsa yardım edebilsem Haluk Levent çok şükür ulaşmış çok sevindim :'( nefret ediyorum bu dünyadan 

Tartıcılık Yapan Çocuğun 20 Yaş Altındaki Kişilerin Sokağa Çıkma Yasağını Öğrendiği O An! https://oned.io/h/901850

13 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından

Bazıları hemen büyümek zorunda kalıyorlar. Çocukluğunu yaşayamayan çocuklar içimi yakıyor :(

tarafından
Görüyoruz yollardada adım adım onlardan uzaklassamda yüreğim hep orda kalıyor hiç dayanamiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Yazik yaa kendi oglumu onun yerine koydum bir anne olarak yuregim sizin sizim sizladi
tarafından
Benimde öyle :'(
0 oy
tarafından

Gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu off en çok su çocuklara üzülüyrm:(

tarafından
İzlediğimden beri ağlıyorum dayanamıyorum hiç çok masum
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Keşke zengin olsaydım keşler böyle insanlara yardım eli uzatabilseydim Allahım ne kadar zor onlar için küçücük yaşta çalışıyorlar :(
tarafından
Bende hep öyle diyorum yada keşke birbyardim kurumunda calissaydim diyorum ama ne yardımı ne yardımı ülkede para toplanıyor ama işte
(1,938 puan) tarafından
Yanı bilmiyorum dışarda onları gördükçe keşke elimden bişey gelse derim hep
0 oy
tarafından
Genel  konuşmak istenen ama  böyle icerlediği falan sanmam umursamaz oluyor bu çocuklar sadece çocuklukları bittiği için üzülüyorum 
tarafından
Utanmış belli herkes aynı degilki.
0 oy
tarafından

Neyse ki , 

Rabbim bir vesile yaratmış ki en azından o masum yüzü yine gülmüş , çok şükür ELHAMDÜLİLLAH RABBİME ☝

tarafından
Evet çok doğru diyorsun çok şükür
0 oy
tarafından
Halukacil mi yetişmiş yine helal olsunnnn.. 

:( 

Şu dünyada 2 insanın şu güzelliklerine özeniyorum biri, 

Haluk levent diğeri

Türk Robın Hut 

ALLAH RAZI OLSUN ONLAR VE ONLAR GİBİ AZ ÇOK DEMEYİP VERENLERDEN.. 
tarafından
Haluk Levent yardım etti yazısını görünce içim rahatladı valla
tarafından
Çok masum yavrum ya, Rabbim yardımcıları olsun ahh be zalim dünya... Adil olmayan hayat şartları ahh.. Ama imtihandı ya bu, kimini azlıkla, kimini çoklukla :(
İyi İnsanlar iyiki varda, içimiz bi nebze ferahlıyor..
tarafından
Çok doğru diyorsun içim eziliyor  sokakda'da görsem böyleyim bir kere  hıçkıra hıçkıra ağladığımi bilirim. İnşallah hep öyle masum kalır bellimi olur belki ilerde o zorluklardan önüne  çok güzel bir hayat çıkar tek tememnnim rabbim yardımcıları olsun
0 oy
(18,171 puan) tarafından

ayyy kıyamamya Allah'a sukur Haluk Levent ulasmis ne guzel Allah razı olsun ondan insAllah

tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından
Cnm açamadım yüreğim dayanmıyor rabbim bütün kullarının yardımcısi olsun inşallah
tarafından
İnsallahh arkadaşım insallahh
0 oy
tarafından
Siverek belediyesi de ulaşmış ailenin ihtiyaçları karsilanmis
tarafından
Çok sevindim
0 oy
tarafından
Kurban olurum ya Rabbim birlerini bin etsin insAllah 
tarafından
İnşallah insallah
0 oy
tarafından
Agldm  ya Allhm tüm zorda olanlara ihtiyacı olanlara hasta olanlara yardım et :(
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(6,773 puan) tarafından
Haluk Levent adamın dibi❤️❤️

Bende çok uzuldum ağladım ya ne kadar masum tatlii kuzum benim ❤️ evine para götürmek için çalışıyor Muş ☹️☹️☹️
tarafından
Çok çok masum ya bir değişik duruşu var insanı parçalıyor
Neyse ki evet Haluk leveenntt sagolsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 568 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 664 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 830 göst.
30 Ocak 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,531 cevap

46,849 kullanıcı

Kategoriler

...