0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde (2,110 puan) tarafından
Vallahi halim yok kizlar yuruyemiyorum annemlere geldm bilen bilir sezeryan dogum yaptm canm cok yanio 3. Gunum ve ben hala kizimi kucagma alamadim bile :( emzirirken yatarak yan pozisyonda emziriyorum annem esim yatagna koyuyo ben ayagi kalkarken basim cok donuyo kesik yerlerm sizliyo dayanamayp tekrar yatiyorum aciya dayanaym diyorum ama bas donmesine dayanamiyorum sabah hastanede lavaboda annem bezimi baglamaya gelmsti tam kenarlarini tutuyodum yapistirsin die kendimden gectm tutundm anneme dedm kulaklarm duymuyo basim donuyo yuzume su vur die devamini 2 3 dk hatrlamiyorum annem yanmzdaki dger refakatci kadina sesleniodu yardm icin orda kendime geldm dusunun bezim bile elimden dusmus tutuyodumya kendimden gecmisim herkestemi boyle zor geciyo benmi cok nazliyim azonce esim dedi kalk yuru bi iki odada kalkiyodum tutundm ona tam kalkarken basim dondu kalkamadim geri yattm :( nasl gececek bu surec

13 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
yere mi bakiysn basın dönüyor ? doktora sorsana geçmesi lazım baş dönmesi 
(2,110 puan) tarafından
Kalkarken yere bakiyorum ama sonra karsiya bakiyorum yok gecmiyo Allah kahretsinki devlette yaptim mecbur kaldm sezeryana hemsirelere desk gelin tansiyon olcmeye 2. Ye gelmediler uzansin gecer dedler doktorumun nosu falan yok nobetci doktora sezeryan oldum :( suan annemlerdeym 3. Gun
(1,909 puan) tarafından
devlettekiler zaten pek ilgilenmiyor bı hafta dolunca kontrole gitcen ya o zaman sor mutlaka çok normal gelmedi bu baş donmelerin benim ertesi gun yere baktığım halde donmuyordu hatta yer sofrasında oturmustum zor oldu tabi otururken ama oturdum yani sen ayağa bile kalkamiyirsun basın donuyo dikis acır o normal ama baş dönmesi geçmesi gerekir di
-Reklam-
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Ben çok yürüdüm canım acıya acıya . Her işi kendim yaptım zorla bebeğimi emzirdim kalktım oturdum . Ama 3. Gun olduğunda bir çırpıda kalkıyordum hic ağrım sandım hic birseyim kalmamıştı ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk iyilesirsiniz
(2,110 puan) tarafından
Ayaga kalkamiyorumki hastanede dun aksam daha guzel yuruyodum 3 tur attm ama sabah kotu oldm taburcu olduk evdede basim donuyo ilaclar belki iyi gelr ilaclarmi aldm bakalm
0 oy
tarafından
Senin uzun sürmüş canim ya ben sezaryen olduğum gün yurumeye başladım lavabo cocuk emzirme herseyi kendim yaptim sadece yataktan kalkarken sızlama oluyordu oda normaldir. Geçmiş olsun
tarafından
Keçiboynuzu pekmezi ve karadut özü öneririm çok güzel kan yapar bol bol da hurma ye canim
(2,110 puan) tarafından
Kiz kan degrlerm cok iyi
tarafından
Kan değerlerin iyiyse doktor niye ilac yazdı
(2,110 puan) tarafından
Demir ilaci parol ve antibiyotik yazmis
tarafından
Demir ilacı yazdigina gore ihtiyacın vardir sen yinede dediklerime bak canim güzel guc veriyor
0 oy
(615 puan) tarafından
3 gun cok az dha cnm tazesın normal acıması ama sureklı yatarsan ıyılesme surecı uzar ne kdar yurursen o kdar cabuk ıyılesırsın. 
(2,110 puan) tarafından
Kalkamiyorum inanki kalkarken basim donuyo :(
(615 puan) tarafından
Spinal belden işte. Kahve ic su ic bol bol parol iç çok kotuysen
(2,110 puan) tarafından
Doktor parolda yazmis ictm bakalm insallah gecer ya cok canm yanio
(615 puan) tarafından
İnşlh cnm allah şifa versin
(2,110 puan) tarafından
Amin canm Allah razi olsunn
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Narkoz atamadın galiba sen bol su iç neskafe iç yürü yavaş yavaş yanma ağrı olur cnm taze daha yaran 
(2,110 puan) tarafından
Baya gaz cikardim bol bol su iciyorum ama bilmiyorum atamadmmi ya
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Genel anestezimi oldun canım
(2,110 puan) tarafından
Cay kahve meyve suyu su dedi ama ilk gezmek icin dedi surekli demedi benmde meyve suyu vardi birsuru onlari ictm yarn esim alsin belki atamamsimdir narkozu tam
(12,241 puan) tarafından
Olabilir canım. Bazen doz çok fazla gelebiliyor bunye meselesi. Mesela gecenlerde esimin yengesi varisten ameliyat oldu ki spinalle dogum yapmisti dogumda bisey olmadi ameliyatta spinal yaptilar uyusmadi genel anestezi verdiler. 1 hafta kendine gelemedi kız. Kusma baş ağrisi boyun agrisi 1 hafta kafasini kaldirmadan yatti valla
(2,110 puan) tarafından
Bide belki benmki gec geldi ondanda olablrmi 41+2 di dogdu sezeryan normalde 38 haftakkken oluo
(12,241 puan) tarafından
Geçle alakasi oldugunu sanmiyorum ama bunye meselesi benim ablam 39+4de yapti hemen ayaktaydi valla. Evde falanda masallah hep kendisi bakti bebişe
(2,110 puan) tarafından
Blmiyorm valla ben nie blyle oldm die hep agliyorum gezemiyorm die
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Kendini bırakma canım ben iyiyim de bebeğim için ayaktayım de sen iyiyim dedikçe iyi olursun Allah'ın izni ile
(2,110 puan) tarafından
Saol canim Allah razi olsun 4 muuuu Allah yardmcin olsun bacim ben 2. Yi bile suan dusunmuyorum☺️
(1,491 puan) tarafından
Bende öyle diyordum ama oluyor işte :))
(2,110 puan) tarafından
Esime diyorum 5 sene garanti yok guluyo ☺️
(1,491 puan) tarafından
İşte bizde böyle büyük konuştuk ondan oldu :))))bu bebekte kesinlikle diyorduk korundugum halde kaldım bide
(2,110 puan) tarafından
Ayyy kiz Allah korusun hele bari 3 4 senem gecsin ☺️
0 oy
tarafından
Nescafe ic bol bol. Ne kadar cesaret edip hsreket edersen o kadat kolay atlatirsn. Ben 3. Günümde  çamaşır asiyodum. 
(2,110 puan) tarafından
Yarnda nescafe iceym bakayim :(
tarafından
Hic içmedn mi daha ebeler getirmisti bana anesteziyi atmam icin
(2,110 puan) tarafından
Hic icmedim meyve suyu ve su ictim
tarafından
Bol bol nescafe ic canim bitter cikolata ye
0 oy
(50,993 puan) tarafından
hastanwde hic uyumadim sürekli kalkip yürüdüm o aciyi orda cektim kalkip oturamiyorum diye yatakta bile yatmadim tekli koltukta oturdum. annem cok kızdı yatmadim ama yatınca kalkamiyodum
(2,110 puan) tarafından
Bende kalkamiorum yarin koltukta oturmayi denicem bakalim :(
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Canim dogum.yaptin demek saglikla buyut insallah ewet sezaryan biraz zormus ben ikisinide normal yaptim normal rahat ve hemen ayaktasin sezaryan olanlar genelde zaten  senin anlattigin gibi rabbim yardimcin olsun bugunkerde gececek az sabir  kuzum <3 

(2,110 puan) tarafından
Cok sukur yaptm canm prensesim 3 gundur yanmda ama ben pek iyi deglmm
(44,928 puan) tarafından
Sezaryan olmussun bu kadari normal az sabret gun gectikce cok iyi olursun  kurtuldun saglikla kucagina bebegini aldin ya ona bak bugunleride atlaticaksin canim

İlgili bir soru bulunamadı

405,837 soru

12,162,677 cevap

36,609 kullanıcı

...