0 oy
928 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından
Ama test yaptiramadi en az 4 5 saatlik sira varmis kucuk bir alanda 30 kisi bekliyormus ambulansla gelenleride ayni yere koyuo gidiyorlarmis yani yoksa bile olmasi cok yuksekmis. Bahcelievler devlet hastanesi. Test yapamadan cikmak zorunda kaldilar :( cigerinde bir enfeksiyon var ama zaturemi degilmi ozelde anlamadilar devlete yolladilar orda da bakamadik Allahim yardim etsin. Lutfen dua edin oksurugu kesilsin annemin bir sey olmasin onlara :(

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başka hastaneye gitseydi canım ALLAH korusun
(201 puan) tarafından
Sadi konuk var bakirkoy ama ayni her yer cok kotu:(
(9,701 puan) tarafından
Bende kadın doğum oraya gidiyorum cokmu karışık
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Allah korusun canim ya başka bi hastaneye gitse keşke 
(201 puan) tarafından
Bakirkoy var ama her yer cok fenaa cook 112 yi aradik ekip gelirse hasta degilseniz bile hasta olursunuz dedi
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Rabbim şifa versin cnm yoktur ınşaallah 
(201 puan) tarafından
Of insallah ya:(
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Allahim esirgesin insallah rabbim korktugunuza ugratmasin insallah bisisi olmaz
(201 puan) tarafından
Insallah gecmiste zature olmustu ondan dolayida korkumuz var
(1,403 puan) tarafından
Allahim esirgesin ya insallan bisisi yokturdur
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin kuzum annene inşallah düzelir 
0 oy
(19,923 puan) tarafından
Allah korur insAllah canim rabbim cok buyuk 
0 oy
(290 puan) tarafından
RABBIM şafi ismiyle şifa versin insALLAH cnm 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canım 
0 oy
(847 puan) tarafından
Canım annemde geçen gitti çok şükür birşey yokmuş annen biraz tedirgin olmuş panik olmuştur.  Benim annem çok.korkmus mesela tansiyonu fırlamış. Röntgen çektiler acil de. 100 lkisi varmış ti. Çok sıra oluyor acillerde allah korusun. Rabbim şifa versin.
0 oy
(3,185 puan) tarafından
Allah korusun canım.. cümlemizle birlikte annenizi de..
0 oy
(64,764 puan) tarafından
rabbim sifa versin insallah canim. ozel nasil anlamaz ya doktor degil degil mi onlar 
(201 puan) tarafından
Onu bizde anlamadik gittigi ozelde pandemi hastanesi nasil bir isleyis var anlamiuorum
(64,764 puan) tarafından
baslarindan savmislardir canim
0 oy
tarafından
İnşallah temiz çıkar kuzum 
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Ya neden sikaye t etmiyorsunuz  sosyal mesafe diyorlar ama orda şüpheli kişileri aynı yerde tutuyorlar ve isteyen geri çıkabiliyor doğru mu anladım? Oysaki haberlerde kadın hastaneden cıktı diye bi ton polis kadını aradı buldu. Rabbim annenize şifa versin. Ama kendisii buu virüsü taşıyorsa onun ici de çevresi içinde tehlikeli. Lütfen yetkililere bildirin
(201 puan) tarafından
Yani evet sosyal mesafe sifir hastalarin oldugu yerde cocuklarda varmis imza atip cikartmak zorunda kaldik cunku gercekten yoksa bile hasta olma garantili bir hastane cevre hastaneler hepsi ayni. 112 gelmeyelim bulasir diyor, suan annemlere kimse gidemiyor zaten annem babam ablamlar yasiyor zature olabilir diye baskanilaclar verdiler suanda o ilaclarin etkisini takip edicez maalesef
0 oy
tarafından
Kanuniye  gitsin bi de
0 oy
(2,160 puan) tarafından
İşallah Korona felan değildir canım yaa. 
0 oy
(9,701 puan) tarafından
Rabbim korusun inşallah canım 
0 oy
tarafından

Rabbim tüm hastalara seninde annene acil şifalar versin inşallah ...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 378 göst.
0 oy
6 cevap 664 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,513 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,333 göst.
18 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,789 soru

24,610,971 cevap

364,084 kullanıcı

...