0 oy
1,023 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Uff ya herşeye karişan bi kaynanam var malesef ve bende kalcagni söyledi 56 yaşinda ee o gelince kaynatamda gelir otomatikmen kendimi zor idare ediyorum onlarla nasil baş etcem :( 36 haftalk hamileym 

13 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kabul etmeseydin 
(103 puan) tarafından
Ne diyebilirimki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende kalmaları mecbur mu yoksa keyfimi canim
(103 puan) tarafından
Evleri yakın bana keyfi diyebilirim sıkılıyorlar evde beni cagrdilar gitmedim sen gelmiyosan biz geliriz. Dedi
tarafından
Korana var kapıyı açmıyorum deseydin kiz :D ben gelene misafir kabul etmiyorum diyorum
(103 puan) tarafından
Kız hemen küsüyo ya bide laf ediyo orda burdA
0 oy
(1,909 puan) tarafından
neden ki ???
(1,909 puan) tarafından
doğum yapınca gelirsn de o zaman zaten korona var esin işe gidip geliyodur sen yardıma ihtiyacın olursa cagrcagini şöyle benim için rahatını bozma şimdi iyiyiz biz sana haber veririz gelrsn de
(103 puan) tarafından
Aa evet öyle diyebilirim çok küsen biri kinci biri biliyomusun bi lafi 40 gün unutmaz
(1,909 puan) tarafından
o zaman onu dusunuyomus gibi yap ama ısrar edicektr sende ısrar et pes etme sen de rahat edemezsin babam da seni özler ortalıkta hastalık var zaten ben sana kıyamam falan de :D
tarafından
Benim ki de aynı öyle canım ya en ufak bir olumsuz bişey dediğimde hemen surat eğer küser konuşmaz bizim ki de yakın bize ve inan sırf yakın olduğu için alttan alıyorum eşime yansıtmamak için ama uzak olsak inan bayramdan bayrama arayıp sorarım o derece. Oğullarıyla evleniyoruz diye heralde köle satın aldıklarını düşünüyorlar
(1,909 puan) tarafından
aynen iyi niyetle gelse bile cildiriyorlar herşeye karşıtları için o yüzden onu dusunurmus gibi tatlı dille kov sesi çıkmaz ben öyle yapıyorum gülerek Zehra beni kovdu diyo seni düşünüyorum suç dedim elalem gibi kullanayım mi seni diyorum :D
0 oy
(847 puan) tarafından
Kayinvaliden geldiğinde hasta falan değilse hani ben yapamıyorum hiç birşey diye yorulmuş bayılmış ayaklarına gir. O yapsın. Kadın yazık belkide yardim edecek sana. Insallah. 
(103 puan) tarafından
Yok ya etmez Yardim falan ben bacagmi yaktim yardima geldi sözde sürekli yatti uyudu.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kalacak baska kimsesi yokmu sen zaten hamilesin ne isi var keske kabul etmeseydin cnm
(103 puan) tarafından
Evimiz yakin 15 dk dogurursun falan diyo ondan gelcekms bende bisey demedim sadece sesimi düşürdum
(1,403 puan) tarafından
Annen gelcekmi dogumuna hani biraz yasli tehlike allah korusun annen yakinsa annem gelecek de valla elinden geldikce  kabul etme cnm  allah esirgesin ya
(103 puan) tarafından
Annem gelmiyo işte sorun orda kucuk kardesim var 5 yaasinda babamda annemi bi yere yollamaz.bana gelince bile 40 kez arar hadi eve gidiyoz aşagi in diye
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Canım esin konuşsun anne baba nereye geliyorsunuz kız doğurdu doğuracak zaten stresli desin, sen eşine soylr
(103 puan) tarafından
Eşim gelmelerini istyor
(6,974 puan) tarafından
Düşüncesiz ya, gelsinler bırak. Ötür kalkma heryerin ağrıyor de kayınvaliden pişirsin kurşun yesin. Gerçekten çekil odana al telefonu eline uzan.
0 oy
(451 puan) tarafından
Seninki yine haber vermiş, benim ki haber vermeden kafasına göre gelip kalmıştı
0 oy
tarafından
Ozaman dogumunda sendeler kaçisin yok galiba Allah kolaylik versin simdiden 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Yaşları kaç 60 yaşına düştü sokağa çıkma yasağı bunu kullanabilirsin istemiyorsan canım 
(103 puan) tarafından
55 falanlar
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Sebep ne cnm? Neden gelicek? 
0 oy
(106 puan) tarafından
Ben çok acırım yaşlılara cnm hamile halinle sevap işlersin 
(103 puan) tarafından
Kendi evleri yakin 15 dklik
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Ya canım çok çğne dilli kötü Bi kaynanan yoksa biraz idare ediver. Çok çekilmeyecek Bi kadınsa açık açık konuş gelmeniz gerek yok anne ben hamileyim hareketlerim kısıtlandı zorlanıyorum başka Bi zaman iyi olduğumda  gelirsiniz en güzel şekilde ağrılarım de. 
(103 puan) tarafından
Bilmiyorum canm ya tek daha iyiydim
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Eşine söyle ben zaten ağırım de onlara hizmet vs etmem lazim de yapmasam ayıp de konuş anlat yani eşin in elinde 
(103 puan) tarafından
Eşim annem yapar diyor ama yapmiyo

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,817 cevap

349,352 kullanıcı

...