0 oy
419 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Selam kızlar . 10 haftam kaldı doğuma . Dışarı da ki virüs durumundan dolayı bı hazırlık yapamıyorum şuan . Bende internetten araştırmalar yapıyorum . Bebek bezi önerisi rica ediyorum sizlerden . Tecrübeli bı kaç arkadasim yeni doğan 0-3 aylıkken günde çok kez bez değiştirdikleri için pahalı marka takıntım olmasın diyorlar zaten o şekilde bı takıntım yok ama yine de ben bı bez araştırmasına girdim  sizlerinde önerisine ihtiyacım var :)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz memnunum arada evy baby alıyor eşim oda iyi bi kere molfix kullandik ida güzel 
-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Doğduğundan beri sleppy natural kullanıyorum çok memnunum ıslak mendili de kokusuz parfüm vs yok 5 aylık hiç pişik sorunu yaşamadım ufak kizarikliklar olduğunda Bepanthol sürüyorum. 

Kampanya olduğunda fiyatı baya düşüyor 
0 oy
(84 puan) tarafından
Prima premium care tavsiye ederim kesinlikle.. 
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Hepsini denedim  kim ne derse desin takıntım fln asla yok ama prima kesinlikle gerisi hikaye imkanın varsa prima al canım
(5,373 puan) tarafından
Molfix kalın bi bez arasında kalıyo çocuğun tuhaf bi şekilde kısa önünü asılıyon arkası aöık kalıyo arkayı asılıyon önü hem de pis kokuyo niye bilmiyorum baby turco bebeland bunlar çok adi ya haşır huşur bildiğin bi tuhaf sleppy külot bez almıştım o idare eder iyiydi yine biraz  ama prima hem kaliteli hem güzel kokuyo ois kokmuyo hem de tam oturuyo popoya ince ama iyi çekiyo sıvıyı daha ne diyim bacım sen bana güven :D

İlgili bir soru bulunamadı

405,628 soru

12,153,801 cevap

36,584 kullanıcı

...