0 oy
418 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Selam kızlar . 10 haftam kaldı doğuma . Dışarı da ki virüs durumundan dolayı bı hazırlık yapamıyorum şuan . Bende internetten araştırmalar yapıyorum . Bebek bezi önerisi rica ediyorum sizlerden . Tecrübeli bı kaç arkadasim yeni doğan 0-3 aylıkken günde çok kez bez değiştirdikleri için pahalı marka takıntım olmasın diyorlar zaten o şekilde bı takıntım yok ama yine de ben bı bez araştırmasına girdim  sizlerinde önerisine ihtiyacım var :)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk aylar bnce çok önemli Molfix derim kullandık çok şükür bir sıkıntı yaşamadık ama sıklıkla değiştirecksin BİM'in bezi güzel bn kullanıyorum bebeland  öneririm
(16,931 puan) tarafından
Kız bir söz vardır ama tam hatırlamıyorum isimleri kafamdan atacam  :D
Belki duymuşsundur. Hani derler ya elif oğuzu seviyor murattan hoşlanıyor ama ahmete aşık. Senin yorum da aynı bunun gibi olmuş. Yagiz efe molfix kullandı sıkıntı yaşamadı bimin bezini de beğeniyor ama bebelandı öneriyor :D
tarafından
Hahahahaha :D :D :D :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baby turco kullanıyorum şuan memnunum hemde Türk malı en çok bu cezbediyor beni :) 
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Canım ilk 6 ay Prima premium çare kullandım sonra slepyy kullandım memnunum.. bütçen uygunsa Prima premium care güzel.. ama slepyyde çok iyi gece boyu kalıyor sorun yok maşallah..

Birde naçizane ıslak mendil yerine temizleme pamuğu öneririm pişik riskini azaltır.. :)
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Sleepy net :)
0 oy
tarafından
Prima kullanıyorum canım 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
sleepy kullandim çok memnundum 
0 oy
tarafından
Valla canım ilk aylar için prima aldım ondan sonra canbebe veya babyturco marka var onu kullanmayı dusunuyorum 
0 oy
(383 puan) tarafından
Ben prima premium care kullandım 98 li 1 numara aldım çok memnun kaldım şimdi 2 numara prima pampers kullanıyorum bundan da çok memnun kaldım slepyy denedim sızdırdı kakası taştı ve pişik oldu tabi her bebeğin cildi bir değil belki sana iyi gelir durumunuz varsa prima derim tabi bebişin poposu kabul ederse
0 oy
(105 puan) tarafından
Canbebenin yenidogani çok güzel tavsiye ederim..hepsini denedim ama canbebe ve molfix ikisini değişimli kullanıyorum...bosuna prizmaya para verme bu ikiside onun kalitesinde değerlerinde sızdırma  oluyor 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Mo mo mo Molfix
0 oy
tarafından
Doğalıdan beri Sleppy çok memnunum tavsiye ederim.. Ama değişkenlik yapabilir her bez her bebekte iyi olmuyor. Mesela ben sleepy iyi derim ama senin bebeğine pişik yapar, çişini sızdırır vs. bunu tamamen sen kullandıkça hangi markanın iyi geleceğini bilirsin ama yine de Sleppy i öneririm 
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Ben daha doğurmadım ama bir küçük paket molfiks aldım 2 küçük pakette slipiy aldım hangisi daha iyi olursa onu kullanacaz işallah :)

0 oy
(319 puan) tarafından
Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip insallah yavrularimizi bnimde 2 ay kaldi . Gecenlerde yaptik alisveris. Sleppy aldim ama az aldim iyi gelmezse hemen degisirim markasini diye. Cogunluk okudugum bu sekildeydi. Az al ilk dene iyi gelirse ona devam edersin
0 oy
(3,618 puan) tarafından
101 bezi hem hesaplı hem kaliteli bence 
0 oy
tarafından
İlk ay Molfix kullandım sonra alaerji oldu sonra sleppy kullandim can bebe kullanfim tekrar sleppy natural kullandım şimdi evy babay kullanıyorum nerde hangisi ucuzaa onu kullanıyorum çünkü hep kullan at onun için marka takıntım yok 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Sleepyy aldm canm gunde 6 8 kere yapmalari normalmis ordan hesapla en az 5 tane gunluk garanti ☺️ bizim 4. Gun sabahmz gece 3 kere degstk azonce yne degstk uyuyo smdi ☺️
0 oy
(4,951 puan) tarafından
Hangisini alırsan al ama bir paket al. Pişik yapma ihtimali var çünkü. Ziyan olmasın. Bu arada ben doğduğu bi günden beri sleepy kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim. Ha bi de şöyle bişey söyleyeyim sürekli bez değiştirmek iyu olmuyor o da pişik yapabiliyor bebeğe yani hangisiyle başlarsan onunla devam edersin büyük ihtimal. Küçük numaralar hep aynı fiyat oluyor neredeyse ama numara ilerledikçe aradaki fark bayagi açılıyor pahalı gelmeye başlıyor.
0 oy
(466 puan) tarafından
Molfix derim canım çok.memnunum zaten tecrübeli annelerden fikir alarak Bnde kullanmaya başlamıştım çok memnunum. Bebek bakım ve banyo ürünleri olarakta mustela al ürünleri çok güzel özellikle bariyer pişip önleyici kremi. 
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Molfix canım hç pisman olmadm cok memnunum
0 oy
(50 puan) tarafından
Minies al toplu akıyoruz netten çok uygun ve organik. 

İlgili bir soru bulunamadı

405,630 soru

12,153,608 cevap

36,581 kullanıcı

...