Sampuan bebek yağı ve bebek deterjanı için marka karar veremedim hangisi daha iyi bilmiyorum kullanan anneler hangisinden memnunsunuz tavsiyeleriniz neler?
Ben o kadar düşünmedim denk geleni aldım.Nıveanın saç vucüt şampuanını dalinin bebek yağını aldım.Deterjanda roxy aldım arkadaşım memnundu.
İnstagram da @mühendisoğlu sayfasında oldukça detaylı inceleme yapılıyor... Bence bir bak... Ben de oldukça bilgi sahibi oldum.
Şampuan olarak kesinlikle Unibaby yenidoğanlara özel şampuanını tavsiye ediyorum canım. Bebeğin cildinden çok çabuk durulanıyor. Dalinde hem boya var hem parfüm. Ve çok zor durulanıyor. Bebek yağı olarak dalinin yeni çıkan bi yağı var zeytinyağlı. Onu kullanıyorum. Deterjan da dalinin granül sabununu aldım. Dalinin sadece şampuanını tavsiye etmiyorum.
johnson and johnson alma canım kanserojen madde var içinde mahkemelikler zaten. dalin alacağım ben her şeyimi
Canım şampuan olarak unibaby aldım parapen ve renklendirici içermiyor tam bebeklere Özel ıslak mendili de yeni doğan unibaby aldım deterjanı da roxy sabun tozu aldım
407,139 soru
12,219,956 cevap
36,814 kullanıcı