Benim bu ******** kaynanam yuzunden esimle birbirimize girdik kaynanam cok miymiy nazlanan bi tip biz evlenmeden oncede sonrada bir kurus yardimini gormedim bi basortu hediyesi bile yok bende dusunun hamileyim bi kere arayip sormadi beni canin bisey istiyomu demedi hamileligimde agir bulanti kusma bel agrisi bu sekilde geciyo bi gun hasta oldum esim annesine gece ise gidiyorum kizin yanina grl anne dedi yok ben gelemem bende hastayim dedi o gun tam nefret ettim onlardan annem geldi hep evimi temizledi yemegimi yapti bebek gibi bakiyo bana ama esim annemin gelmesinden rahatsiz! Dunde ben aradim kaynanami annem burda gel oturalim muhabbet ederiz hava guzel dedm oda tmm dedi bide kaynim var bekar onla gelirim dedi sonra dunde esimin ise gidiceni ogrendik kaynanam esimi ariyo diyo sen ise gidiceksin sen yoksan napim ben orda gelmiyom filan dedi esim baya israr etti gelmedi sonra teli kapatti bana annemin yaninda mutlu ol gelmiyolar filan diye bi ton kotu laf dedi bagirarak annem kalkti sofradan agladi kadin aksamina anneme geldim simdide beni esim ariyo annemler gelcek eve gel diyo bende hayir hastayim gelemem dedim kadinin suratini gormek istemiyorum nefret ediyorum ondan kizlar uzun oldu kusura bakmayin cok sinirliyim dunden beri agliyorum :(