günaydın kızlar gecenlerde görümcem gille köye gittik kayınvalidem gile yardıma eltim kücük görümcem ve biz odanın birine eltim yattı kayınvalidemgilin zaten kendi odası var biz bi odaya yattık görümcemin esi yoktu oda geldi bizim yanımıza yattı cok sinir oldum ama nasıl ne dicegimi bilemedim sizce
aynı konu ile ilgili bi sorum daha var 2 gün yanımızda yattı sonra kayınnamgilin yanında yattı bizde esimle yatmıştık tek olunca ve uzun süre köyde herkezin göz önünde olunca sarılamıyoruz öpemiyoruz faln tek kaldık sarıldık pat kapı acıldı esim üzerini kafasına kadar örttü ben oflayıp sırtımı döndüm görümcem hic tınlamadan k.b demeden işini halletti cıktı sizce napmalıydım
Evinize dönün :) kimseye sarilamiyrz rahatca pat doye girme diyemezsn sonuçta
Kiskanclik mod online :D :D hiç kafana takma derim onlar madem seni umursamıyor sende onları umursama masuz yanlarında sarıl op kas göz yap sen dertlerini cekenece onlar catlasin orta yerinden :D
O nasil bisi ya aile bile olunsa yanlis bence bide gorumcemin kocasi benim kaldgim odada kalcak hadi senin kocan gorumcenin abisi o rahatta gorumcenin kocasi senin neyin? Benim esim bogar atar adami valla oyle sey mi olur be gece bi yerin acilir bisi olur sacma sapan tovbe estgfrullah eltinin kocasi gorumcenin kocasi senin kocan bi odada eltin sen gorumcen bi odada kalmaliydiniz ben olsam bunu tejlif ederdim ikinci seferde gorumcemin kocasiyla ayni odada yatmazdm opme sarilma olayi da sizin sucunuz kapi kilitli degilse o kalabalikta herkes girebilir dikkatli olmaliydiniz yada iki gun sabretmeliydin bu kadar rahatsizsan bu konulardan
Anahtr yokmu cnm. Ki senden ziyade esinin kardesi esin cevabni vermesi lazmdi . Biz burda aileyiz yer var oteki odada yatman daha uygn diyeblirdi mesela hepten sacmalik .
Bence uyarmalisin öküz gibi girilmez diye. Hiç mi görgü kuralı bilmez bu insanlar yaa.
1,492,819 soru
24,391,873 cevap
349,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın