Hanımlar kızıma çocuk odası yapmayı düşünüyorum. 2. Ye hamleyim çocuk odamız çok dar ve küçük. ranzanya kayınvalidem müsade etmiyor kızım Tırmanır kolunu kafasını falan kırar diye. Doğru da diyo aslında kızım çok hareketli. Bende yavru Bazaları düşünür oldum ilerisi için Çift masraf olmasjn alan dadaralmasın kullananlar yorum yazabilir mi yada etrafında kullananlar var mı?
Ranza kısmından bende korkuyorum tabi tercih meselesi :) yavrusu ranza kısmına gelince bekarken bizim evimiz 2+1 di ve odamız küçüktü . Biz 3 kız bir erkeğiz kızlar odasına bir tekli normal baza bir de yavrulu baza aldık normal olark ve çok iyi olmuştu :) ve annem hala kullanıyor şimdi erkek kardeşimin odası oldu :) yani sana gelirsek yavru bazayı şöyle kullanabilirsin alttaki yavruyu kapalı tuttuğunda bazayı yatak olarak değil ama böyle renkli küçük yastıklardan alıp sedir gibi kullanabilirsin .oda küçükse çok şirin durun aksesuarlar falan ama sen bilirsin tabi :)
Artik ranzalar cok guzel guvenli. Böyle merdiven kismi genis genis hemde cekmeceye dönüştürülmüş. Ranza deyince akliniza hemen demir tarzi bisey gelmesin. Guzelce arastirin. Cok guzel modeller var
Canım yavru bazalar bana çok saçma geliyor düzenli değil bence güvenli mobilyalı bazalar var sana kalmış tabi cnm
Üç yataklı ve dolaplı ranzalar önü korumalı hemde dolap yatağa birleşik çok yerde kaplamıyor bende ikinci bebeğime hamileyim ondan almayı düşünüyorum
En mantıklısı yavru yatak canım hem alandan tasarruf ben ortaokula giderken almıştık iki kiz yattık evlendik hala gidip yatıyoruz misafir gelince annem yatırıyo çok iyi oluyo her acidan
1,490,909 soru
24,365,251 cevap
347,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın