0 oy
1,174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Çok yakın bı arkadasımın peş peşe 3 tane cocugu oldu kız 21 yaşında 4  . 3.. Bıde 1 yaşında cocukları var gunu gecmıs dun konuştuk çok korkuyordu test yapmaya korundukları halde Rabbım nasip etmıs az önce aradı baya aglıyor teselli vermeye çalıştım ama ben bile aglıcaktım nerdeyse maddi manevi olsun zor durumda Allah herkesin yardımcısı olsun 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahim yar ve yardımcısı olsun ne desem boş 
-Reklam-
0 oy
(133,675 puan) tarafından
Vardir bundada bi hayir bebek kismetiyle bereketiyle gelirmis
0 oy
tarafından

Bağlatmak en iyisi yazık olmuş 3 neysede 4 zor gerçekden zaten 4 bebeden sonra istiyosa arkadaşın baglarlar bunu eşiyle konuşsun bi artık olmuş olan 

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Uzulmuyorum valla ben insan her turlu korunur bu yasta ne o oyle ard arda zaten durum yok yazık gunah cocuga da bı degıl 3 yontemle birden korun yanı ihmal olmasa olmaz bebek 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun. Demekki korunamıyorlar geri çekilme falan Bi yöntem değil zevk suyunda bile sperm olabiliyormuş
0 oy
(776 puan) tarafından
Bence son dogumu sezeryan yapsın baglatsin tüpleri aldirilmaz artık allah yardımcısı olsun 26 yasinda anne oldum vala yetti allah bilir tabi rabbim hepimizin evladına hayirli uzun ömürler versin şuan ikinci benim için bir kabus rabbimden gelirse de inkar edilmez cok zor gitti gençliği ama erkenden annane babane olur :)

İlgili bir soru bulunamadı

409,739 soru

12,317,758 cevap

38,878 kullanıcı

Kategoriler

...