0 oy
883 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Canım arkadaşlarım, güzel anneler çok teşekkür ediyorum hepinize, tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın.. 

Dua eden gönülleriniz darda kalmasın teyzelerimiz❤️❤️❤️ 

Mehmet'im o yanıklarına rağmen çokta fena değil :( ilaçlar işe yarıyor inşaallah, onlar sayesinde biraz iyi duruyor yoksa baya kötü oldu bebeğim. En çok korktuğum şeylerden biriydi bu ve malesefki başıma geldi saniyeler içinde. Rabbim kimseye yaşatmasın o çaresizliği :( ama Rabbimin izni, sizlerin duası ile inandım inşaallah çabucak toparlayacak balım. Tekrar teker teker Allahım razı olsun bir önceki postuma yazan her bir arkadaşımdan, iyiki varsınız. Hiçbir evladın ayağına taş değmesin inşaallah.. 

25 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş tez vakkitte geçer allahım kandil günü şifa versin inşallah ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim rabbim tez vakitte sida versin
0 oy
(122,942 puan) tarafından
Hayatiiimm cok gecmis olsun
0 oy
(5,331 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun :'( Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine şifasını versin inşallah :(

0 oy
(9,655 puan) tarafından
Anzer balının baldan annesi... dün hiç girmedim bile :/ sabaha karşı yarim gözle gördüm memetime olanları:/ yazamadım bitanem kusura bakma.. Çok çok geçmiş olsun onlar bizden daha hızlı toparliyo çok şükür..  iyi olmasına kremlerin iyi gelmesine çok sevindim... ve telapeti gücümüz neden bana bu olaylardan bi haber vermedi onun için da şaşırdım he.. hep yorgunluktan olsa gerek.. Çok çok geçmiş olsun canımın ici bende sizin için dua edicem bitanem 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 930 göst.
24 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 901 göst.
13 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,030 göst.
6 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 598 göst.