0 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,311 puan) tarafından
Kizlar yediden okumak istiyom meslek sahibi olamk istiyom liseyi bitrdm uniye aciktan bankacilik okuyodum ama istemiyom bu bolumu zaten calismiyomda 2 yillik 1. Sinifi gectm ama 2. Gecemedm biraktm bnde cok iyi bi ogrenci dgldm dolayisiyla sifirdan baslamk isterim boyle onerecegnz yöntemler yada kitaplar var mi

7 Cevaplar

0 oy
(5,821 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İlk olarak hangi bölümü okumak istediğine hangi mesleği yapmak istediğine karar ver. İstediğin mesleğe hangi bölümden( sayısal sözel esitagirlik dil)  giriliyor öğren. Sonrasında o derslere çalış. En mantıklısı youtube dan ders izlemek. Ders izlerken mutlaka not tut. Günlük en az 200 soru çözmeye çalış. Kitap okuman lazım çok fazla .okuduğunu anlama becerisinin gelişmesi için.gerçekten kendini verip,emek verip,çabalarsan çok güzel yerlere gelirsin. Sabır ve istikrar en çok ihtiyacın olan şeyler. Şimdiden kolay gelsin:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Acik ogretime yazil seneye

(1,311 puan) tarafından
Canm oyle yapmayi dusunuyom ama once bi hazrlik yapmak kendime uygun kitaplar bulmak istiyom
+1 oy
tarafından

Öncelikle eğer ki sınava gireceksen , sınava girmeden önce ilk bir yada iki ay bol bol kitap oku , sen ne kadar çok kitap okursan o kadar çok herşeyi kavrar anlarsin , soruları daha iyi ve dikkatli cozersin , doğruluk payın artar

Her gece uyumadan önce kitap oku öyle yat , beyine etkisi çoktur ...

0 oy
tarafından
İnternetten bakabilirsin YouTubee yardımcı olur istediğine
(1,311 puan) tarafından
Bi bakayim
0 oy
tarafından
YouTube bak canım daha iyi olur
0 oy
(301 puan) tarafından
Şu okuma aşkı bi bana gelmedi
0 oy