0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (1,790 puan) tarafından
2 hafta önce sezaryen ile doğum yaptım. 10 gündür de korse kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine. Göbek deliğim öyle içine çökük ki sizinde mi bu şekilde oldu? Hep böyle mi kslıyor düzelmiyor mu.. Birde ameliyat olduğum yerde yapıştırmanın çok minik biyerinde şişlik vsr o sorun olur mu zamanla o da mı geçer aslında 2 hafta oldu doğum yapalıda

6 Cevaplar

0 oy
(19,923 puan) tarafından
evet canım içine çokük benjmde oyle duzeliyor ama zayıfaldıkça ve zaman geçtikçe
(1,790 puan) tarafından
Kilo sorunum yok canım zayfıım hamileykende bi önümde top gibi karnım vardı o kadar kilo o zamanda almamıştım. Galiba karnımın o hafif hamile şşişliğinden bile olmuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryan degilim ama benimde deligi ice çökük maalesef. Suan diyetteyim ve evde elimden geldigince spor yapiyorum bakalim nasil olacak. Tabi benim kilo sorunum var
0 oy
tarafından
Ben 2 ay bakamadım gobegime nefret ettim ya aylarca beklemiş balon gibi 
0 oy
tarafından
Hamilelikten önce nasılsa şimdi de öyle ufak bi sezeryan izi dışında bisi kalmadı şükür bende bi fikrim yok normal mi değil mi ama çok yeni daha zamanla düzelir heralde 
0 oy
tarafından

Benim gobek deligim yokki fitik olmus disa dönuk :(

0 oy
(553 puan) tarafından
Sislikte acı yoksa korkma iniyor benimde şişti indi sonra göbek deligim 8 aydır düzelmedi saglam spor lazim ama totom yemiyor ya uykusuzluktan heryerim agriyor bjrkac kez denedim ama üşeniyorum:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 663 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
9 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 496 göst.
0 oy
5 cevap 285 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,846 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,974 soru

24,613,347 cevap

364,201 kullanıcı

...