0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bilen bilir biz görümce ve kaynana beraber yaşıyoruz. Yani diğer postlarda vardır çok dengesizler bir iyiler bir kalkıyorum sabah ikiside konuşmuyo sonra akşam yemeğinde konuşuyorlar alıştım artık. Ama şöyle bir sorunum var görümcem bundan önce hep gezen tozan evde durmayan biriydi çok gözüme değmiyordu. Ama şimdi virüsten dolayı evde  sorum şurda. Biz kalkıyoruz eşimle kahvaltı yapıyoruz çünkü kaynanam ve görümcem 3-4 de kalkıyor o saatte kadar ben duramam. Kalkıyor yatağını toplamıyor bir iki topladım baktım alıştı bende toplamayı bıraktım sonuçta onun yatağını toplamak zorunda değilim. Kayınvalidem kalkıyor mutfağa giriyor yemek yapıyor Allah var bırakmıyor bana akşam ben yemekten sonra mutafağı topluyorum. Sabah mutfağı topluyorum evi ben süpürüp topluyorum. Görümcem 3 haftadır evde bir iğneyi kaldırıp toplamıyor bir iki bir iki insan rahatsız oluyor. Sonra diyorum o yapmıyo bende yapmıycam bu seferde kaynanamdan çekiniyorum ayıp olur kadına diye. Ne yapsam sizce 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bizim mutfak küçük kaynanam da dedi tatlı yapcam o tatlı yapıyor bende akşam yemeğinden sonra mutfağı toplamaya çalışıyorum tam bulaşık makinesini çalıştırken gelmiş afedersiniz g*t kadar mutfakta zaten 2 kişinin işi var kendine kahve yapmaya çalışıyor 25 haftalik hamileyim çekmeceyi açmış birakmıs bir kalktım belimi carptım. Birde diyor birşey oldu mu söyledim gerçi g*t kadar mutfak 10 dk sonra içsen kahveni olmaz mı dedim çıktım mutfaktan toplamadan 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sen başta alistirmisin gorumceyi, 

Unutma alışmış kudurmustan beter ...

tarafından
Canım ben değil 28 yaşında annesi böyle alıştırmış annesini hizmetçi gibi kullanıyor anne çay koy anne kahve yap anne şunu getir bunu getir.
tarafından
Hohooo desene kız herkesi kendine hizmetçi yapmış
tarafından
He aynen öyle canım önceden gidip geziyordu evde durmuyordu gözüme batmıyordu ama şimdi evde o dağıtıyor o yiyip içip bırakıyor ben topluyorum
0 oy
(615 puan) tarafından
İşten kimse ölmez cnm kayınvalıden yapıyosa snde yap. Ortak olan bişe varsa her işi yap. Ama gorumcen şahsı dagıtıp bozup duzeltmıyosa arkasını toplamak zorynda dgılsın. 
(615 puan) tarafından
Sen kac yasındasın. Bnde gorumcem gldımı duzenım kalmıyo bzen ypmıycam dıyom. Snra kndım ıcın yapıyom pıslıgın ıcınde yasıyamam. Cocuklar nsıl olsa kırletcek dıye temızlık ypmıyo cnı ısterse anca
tarafından
22 yaşındayım canım görümcem 28 yaşında o yiyip içip bırakıyor arkasını ben topluyorum. Yatağını bile annesi topluyor insan bir iki bir iki gözüne batıyor
(615 puan) tarafından
Hee. Sen kucuksun ondan bıse dıyemez dıye dusunyo. Boşver takma yapabıldgnı yp gerısı kalsın
tarafından
Hizmetçi gibi o yiyip içip afedersin sıçıyor ben hizmetçi gibi topluyorum
(615 puan) tarafından
Boşver cnm takma cocugun varsa onla ılgılen keyıf yp oldgu kdar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
+2 oy
7 cevap 448 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.