0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaç gündür evime gitmek için kaymakamlıkla uğraşıyorum, hatta gidemiyorum diye Dün çok ağladım hüngür hüngür. Mor Reçeteli İlaç kullanıyorum onları hep söyledim benim bir rahatsızlığım olursa yarım saat içinde iğne olmam lazım hepsini söyledim Kızlar Dua edin Banada Kabul edilsin Evime gideyim Artık. Burada hastane işide sıkıntılı, en azından Eşime rahatlıkla söylüyorum herşeyi burda Babama, kayınbabama diyemiyorum. Eşim işi bırakacam Polisliği bırakacam dedi eğer seni göndermezlerse Sonu Ne olursa olsun seni alacağım dedi, senden ayrı kalmam dedi, Töbe onada kafayı taktım dua istiyorum sadece 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye kız by zamanda memur olmak kolay mi kac para maaşları var polislerin 
(704 puan) tarafından
Aldiklari maaşın 3 katı çalışıyorlar izinli oldukları halde ek görevleri ücretsiz mesaileri anlatsam burdan oraya yol olur emin olabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlısıylsa evine gidersin
0 oy
(369 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canimda ben bugun yarin hastahane  icin izin aldim karakoldan kaymakamlik yapmiyo bisey ben gittim oraya karakola yonlendirdiler  sende bi karakola ugra istersen form dolduruyosun  ona gore ertesi gun oglen cikiyomus sonuc
0 oy
tarafından

Uzulme insallah tez vakitte gidersin evine :(

0 oy
(155,873 puan) tarafından
Kiz sen izin cikti 9 gun snr evimdeyim diyodun
tarafından
Kız emniyet eşimin iznini kapatmış. Yoksa eşim gelip alacaktı, şimdi kayınbabama kaldık onada izin belgesi lazım
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin kuzum insallah gidebilirsin evine baba evinde olmuyor insan birini söylese ikinciyi diyemiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
20 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 686 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde tazeanneeee (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,973 soru

23,754,856 cevap

315,084 kullanıcı

...