0 oy
469 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Bir yıl önce normal doğum yaptım doğumdan sonra bütün vücudum bembeyaz olmuştu özel bölgem bile ama sonradan hepsi değişti özelllikle genital bölge ve eşimde fark edior biliyorum ve o hiç hoşlanmaz öyle ol asında  biliyorum ağda hic yapamıyorum ondan mi iyice arttı ne yapma. Gerek benim nasıl geçer sizce kusura bakmayın 

8 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Aslında bikaç ay sonra geçer diyorlar bilmiyorum . Bi de lazer iyi geliyor kararmaya ilerde lazer epi düşünebilirsin
(112 puan) tarafından
Evet bunuda duymuştum ileride olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağda yapılmadığı için bir süre bende jilet kullandım ve kararttı benim hamilelikten öncede karaydi biraz şimdi tam karalasti birde ağda yaptirdigim kadın yakmış en son orami :(
(112 puan) tarafından
Ooo çok kötü ya ağda yapılsa geçer mi acaba
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kuzum ne kusuru bunlar olabilecek seyler. Jiletle mi aliyorsun , jilet karartir, lazer iyi geliyor diyorlar durumun varsa ilerde uygulayabilirsin
(112 puan) tarafından
Evet malesef jilet kullanıyorum ağda ya dayanamıyorum hiç canım gidiyor bi kac defa kuaföre gittim ama çok zor oldu
0 oy
tarafından
valla hamileyim ayni durumdayim berbat karardi nasi gececek bilmiyorum. gebelikten önce lazer yaptiriyordum hic kararma yoktu
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Ya bunlar kusur değil canım gayet normal şeyler. 

Mesela görümcenin göbeğindeki o hamilelik çizgisi de kalmış geçmemiş. Yani eşin hoşlanmıyor diye böyle kötü düşünme orası genetik olarakta hep o renkte olabilirdi. 
(112 puan) tarafından
Aynen öyle haklsın ama işte kadınlık işte ondan mi bilmiyorum ama eşim bisey demedi ama benim aklıma geliyor acaba kötü görünüyor siye düşünüyor mu diye
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Bir bayanda olabilecek aksi şeyler. 

Fazla kafaya takma stres etme. 
Agda yapma ya calis.

(112 puan) tarafından
Aynen öyle biçok bayanda aynı sıkıntı var
(30,406 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kuzum kullanmadim ama rusuh tasi duymustum bi arastitsana vucuttada kullaniliyomus
(112 puan) tarafından
Ilk defa duydum gülüm bende bi arastirsym
(112 puan) tarafından
Silverdin yanık kremi iyi geliyor diyorlar bilginiz var mi
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Aman tek dert bu olsa keşke ... bazen insanları gerçekten anlamıyorum malesef ...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 183 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mrveklc (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 762 göst.
0 oy
3 cevap 631 göst.
+1 oy
2 cevap 142 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler