0 oy
570 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Yukselmiyo.kanim ya kan hapi hicbiseye fayda etmiyo kurtajdan snra el.gbi 5 ay.boyunca ara ara kan pihtisi dusurdum 1 sene snra hamile.kaldm.vucudum.kendni toparlayamadi kanim 0 a dustu bugun doktorm.yats verdi.kan aldm. Nasil cikcak.buVala kan yaa. Byle oluoda normal yada sezeryan.olanlar sknti yasadmi.hic.  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm kan ilaci kullanmadn mi nasl o kadar dusmus ya:(
tarafından
Verdi ama ben 4 ay falan icemedm.kusdum cok ve kilo verdm.doktora icemiyorm diyince beslenmene dikkat et dedi. Ama olmadi
tarafından
Hmm tüh ya keske ilaclar yarasaydi sana canim
tarafından
Allahm kucagmzi.bos birakmasn ya dogum takliyo kafama artk.ondan :(
tarafından
Amin canim amin insallah sıkntısz kawusursun yawruna
tarafından
Amin insallah yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
canm ben sezeryan yaptm dogumdan hemen sonra kan verdiler bana yogun bakmda
tarafından
ay bana gecen doltor kuzu dalagimi cigerimi ne dedi kan yapyomus sevmedigm icin aklmda tutamadm cnm bak bi onlardan ye istersen
tarafından
:(:(  ay doktora sorim.bakam.su.dedgnineti.hicde sevmem ama
tarafından
bende yemedm zaten:)
tarafından
:):):) allahim hayrlsni blir ya napalim
tarafından
aynem kuzum uzulme
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Pekmez iç cok faydasi var
(9,921 puan) tarafından
Canım pekmezde kan yapıcı ozellık vardır ama kalon kalon ıcmesı gerekır vucudun ıhtıyacını bu sekılde karsılayamaz.Ilac ve kan takvıye sıyle duzelırse duzelır ayrıca arkadasın gebelık sekerı mevcut.Maalesef dısardan mudahale edılecek
(2,483 puan) tarafından
Şekeri olduğunu bilmiyodum canim. Evet dedigin gibi dısardan takviye almasi gerekiyo. Ama dogumdan sonra benim kanım dusuktu ve pekmez iciyodum hem sutum oluyodu hemde kendime geldim
(9,921 puan) tarafından
Dogrudur canım ama bunu bı doktordan duymustum ben.pekmez dogrudur vardır ama az mıktarda senı karsılıyosa ne güzel :) ayrıca portakal suyuyla ıcınce reflu yoksa egrr emılımı artırıyo dıye bılıyoru m

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,484,782 soru

24,280,172 cevap

342,686 kullanıcı

...