Arkadaşlar kısa ve net anltcm. Bı akıl verin. Şimdi ben bundan baya önce yotubeden önüne bı video çıkmıştı eşleri aldatmaya sürükleyen şeyler diye. Bı psikolog anlatıyordu. Bende sonuna kdr izledim. Altına da bı yorum yaptım. Ben sesine karşı suslenirim güzel yemekler yaparm vs işteyken resim Atarm ama o uğraşmaz öküz gibi yazdım. Bunu da eşim görmüş YouTube den yorumum beğenildi diye. Esimde okumus falan. Yüzü asık duruyor ne oldu diyorum bsy mi var anlatmıyor ısrar ettim tlfnunu getir ve öyle olay patladı. Tabi ben utandım özür diledim gonlunu de alcm. Ama ben onu oraya yazma nedenim var. Bı an öyle yazdım yani o görsün diye değil. Eşimin tlfnunda yotubeden bisy görmüştüm +18 içerikli şeyler. İzleme geçmişinde. Ben onları görünce deli oldum. Bsy de demedim utanır belki bir anlık nefsine yenik düştü izledi diye. Ama ben onları gördükten sonra dedim bende ne eksik çirkin deglm bni sevdiğine göre. Fiziğim de yüzümde bı kusur yok. İçeriklerini demiycem anladnz az çok. Bende buna üzüldüm skldm ama demedim eşime bsy öyle şeylere bakmasın diye resmen neler yaptım. Napayim ben onun yüzüne vurduğu gibi mi yapayım napyim
Sende soyle kendine sen bunu yaptigin icin bende oyle yaptim de sen utanacagina kendisi utansin evli bi adamin oyle seyler izlemesi cok yanlis bence
Sana kendini kötü hissettiren o cümleleri yazdıran eşinin telefonunda gördüklerin olmuş canım. şahsen benim takılacağım konular değil ama senin için önemli bir mesele görüyorum ki. paylaş eşinle bu üzüntünü endiseni. bakalım ne diyecek
Bence soylemelisin nedenini kocana.. Demissinki soylesem ne olacak bahane gibi anlasilacak.. Ozaman malesef naz cekme gonul alma isi sana kaliyor ozur dileyip gonlunu yapacaksin madem soyleyince bise olmadigini dusunuyosan canım.. Ama bil ki hata yapana hatası soylenir ister utansin ister yerin dibine girsin yani onu izlerken utanmamista sen yuzune vurunca mi utanacak ee ozaman nefsine yenilsin sen yine bise deme.. Bence yanlis yapiyorsun ama kararda senin hayatta canm
Ah canm ben esime anlata anlata dilimde tüy bitti acik sacik video izliyordu geçmişinden bakyordm 1.5 hafta önce cok kötüydü aramız artik yorulduğmu söyledim insanin gururu kırılıyor kadinlik yapamıyor muyum dyorsun kac defa söyledim ne alakasi var izleyp siliyorum dyor neden dyorm ne gerek var nedn ihtiyaç duyuyorsun dye sonra yemin etti gerci artik güvenmyosn bana ama izlemycem dedi çünkü boşanma derecesine geldm bunun icin degl herseyn birikimi üstüne bu o yüzden btmsti bende neyse instagrami beraber kullanıyorz silmstm telden barışınca yükledm aramaksmina grdm onerilen hesplar ckyor rus dansci cikms gördm beynimden vurulmusa döndüm bagrdm cagrdm yemin etti izlemedm askm kmin profiline grmsm dye harbiden girmems başka hesaplar oyle gorunuyormus tabi demedm günahını aldm dye :)) yani kisaca alicaksn karsina sende soylyceksn hicbir sekilde video izleme luksu yok eşi var helalyle herseyi yapma özgürlüğü var kalkip elin kadinlarinin orasini burasini izlemeye hakki yok. Konus canm esinle
Butun erkeklerde bu sorun var galiba.bn esimin tam anlamiyla o videolari izledgni gormedim ama ona benzer seyler gordum daha hamile dgldim ustelik yeni evliyiz.direk alip yuzune carptim ve kpnusmadim kac gun ugrasti gonlumu almak icin ve cok utandi.bagrip cagrmadim yaziklar olsun sana dedim kustum.sonra gonlumu aldi ama yemin ettrdim bi daha izlemiceksin diye.ondan sonra kac defa baktim hcbsy yoktu artk gunahi boynuna izleyip siliomu gecmisi yoksa gercektn bakmio mu bilmiom.bn senin yerinde olsam solerdim.senin yaptgn yorumda bsy yok aslinda ama erkekler farkli dusunuyo malesef.bnim esim youtubeden video izlerken yorumlara bakiom diye kizio :)
Bi anlık sinir ile yazdım deyip durumu söyleyebilirsin. O gucune giden bir şeyi sana aciyorsa senin de acmanda bi sakınca yok diye düşünüyorum. Ayrıca çıplak şeylere bakan evli erkek okuzdur :)
canım sende söle hatasını bilsin bi evli erkek ole seyler izleyemz izlememeli ben cok sinir olurum
Ama arkadaşım senin yaptığın gerçektende çok ayıp olmuş insan kocasına öküz der mi? Bide sosyal ağlara yazıyorsun çok ayıp. Kocandan özür dile ve gönlünü al
Canım saklicağin bişey deil ki söyle en azından anlar seninde neden yaptığını
1,492,697 soru
24,390,285 cevap
349,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın