0 oy
984 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Şu hayatta en büyük destekcim ailem en başta annem<3 biz mutlu olalım diye kızımla birlikte yapmadığı şey yok...kizima ciciler almis yollamış sağolsun buarada lc den pek bişey almadım lorine genelde gap yada polo olmadi hm den aliyorum hee yeri geliyor eminonunden de aliyor annem ama bunların kumaşını beğendim güzelmiş ...lc de tercih edilir yani bebiş için zaten çabucak büyüyorlar değil mi 

image

image

image

image

14 Cevaplar

0 oy
(2,299 puan) tarafından
Çok güzeller canım güle güle kullansın Lorin hanım ☺️❤
(1,450 puan) tarafından
Sağol canım ❤
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Yaa ama cok ciciler ♥️ cok özeniyorum kız bebek kıyafetlerine cok tatlıslar gule gule giysin Lorin bebe♥️

Bende genelde hm c&a dan alirim burda baska magazalarda var orda olmayan onlardan alışveriş yapıyorum iyi mallari hep. Lice keske burda da olsa
(1,450 puan) tarafından
Kız bebek candır ya :) yani kıyafet acısından
0 oy
tarafından
sarı ve gri alt pijamalar varya ikili onlardan var bizim de lcden almistik cok rahat oluyor gerçekten çok severek giydiriyorum kızıma kullanışlı

bu arada en ustteki elbise ve ayakkabiya bayıldımmm  gule güle giysin Prenses Lorin❣
(1,450 puan) tarafından
Sağol canım kullanışlı biseye benziyor bi iki ay daha büyümesi lazim tabi ;( 6 aylik almis annem
tarafından
çabuk büyüyor bebisler bi bakmissin 6 aylik olmus Balkiz  ❣❣❣
(1,450 puan) tarafından
Ayy ınsallah tam yaza denk geliyor mayolar bikiniler aman allaahim❤
tarafından
ohh en rahat zamanlar usutme derdi yok istedigin gibi cicilerini giydirirsin
0 oy
tarafından
Bende %95 lcden aliyorum koton arada arada e bebek gap polo carters b&g pahali geliyor ama ayakkabida da nike adidastan baska biseh almam gule gule giysin lorin 
(1,450 puan) tarafından
Hayir simdi icin yoksa benim zaten spor ayakkabıya düşkünlüğüm var kendime resmen kolleksiyon yapıyorum da lorin için erken denildi zaten numarası da yok
tarafından
Sende bendensin bende cok seviyorum spor ayakkabilari ama new balance almadim hic genelde adidas kullaniyorum
(1,450 puan) tarafından
Ben hepsini kullanıyorum genelde nike new balance
tarafından
Rahatlik ön planda :)))
(1,450 puan) tarafından
Iveeeeet
0 oy
tarafından
Çok güzeller gülle güle giysin prenses
(1,450 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından

image

ben ogluma almistim bunu 8 sen once 17 numara 
(1,450 puan) tarafından
Ben süperstar istiyorum :/
tarafından
Bulursam link atayim sana
0 oy
tarafından

Çok güzel gülle gülle giysin

(1,450 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(164,081 puan) tarafından
Çoookk guzel yaaa kuz polo H&M guzel ama sen bide panço ya bak çok tarz giyimler var fiyati poloyla ayni gibi
(1,450 puan) tarafından
Panço benim çocukluğumun markası ya annem ordan alırdı bize arada göz atıyorum ama henüz bisey almadım ordan loloya
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Çok güzeller canım güle güle giysin minnoş Lorin Eva :) ❤
(1,450 puan) tarafından
Sağol canım ❤
0 oy
tarafından
Güle güle kullansin bebiş canim
(1,450 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ah bu anneler iyiki varlar. İcimdeki miniğim hareketlenince bende anneme benzemeye bsladim.. şu virüs belası başlamadan annem her sene toptan alır kıyafet bidaha o sezon almaz. Abim kışlık al kendine demiş tutmuş kendine iki parça almış kalan paraya hep oğluma almış doğunca giyer diye. Bende parfumum bitti alacaktım oğluma kıyafet aldim elimdeki paraya. İyiki varlar anneler. Güle güle giydir güzel neşeli günlerde insallah
(1,450 puan) tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin anneler candır ❤
(2,575 puan) tarafından
En baştaki elbiseye bayıldım eşim diyor bizim kız olsa sen ne hallere koyarsin çocuğu :D bilmiyor oğlunu da şekilden şekile koyacam :D
(1,450 puan) tarafından
Ya kız giydirmek başka hep kızım olsun istiyordum şimdi oldu çok şükür ama benim kızda erkek fatma :)
(2,575 puan) tarafından
Olsun ya kız çocuğu bambaşka . Tak bandana giydir elbise al sana prenses. Allah acılarını göstermesin inşallah hiçbir meleğin
(1,450 puan) tarafından
Amin canım allah sağlık versin hepsine
0 oy
tarafından
Ay çok beyendım çok güzel cnm güle güle giysin lorın balı❤️☺️
(1,450 puan) tarafından
65 yaşında annem büyük ihtimal erkek kardeşim ile seçtiler annem pek anlamaz :)
tarafından
Olsun yıne cnm düşünmeleri bıle yetiyor annelerin hakkı ödenmez valla
(1,450 puan) tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin
tarafından
Amın amın cnm Rabbım♥️ lorın eva♥️ ya da sağlıklı hayırlı ömürler versin kuzum
(1,450 puan) tarafından
Amin canım ❤
0 oy
tarafından

Hepsi cokk guzeller hele o sondaki minnak ayakkabi bayildim gule güle giysin minnak 

(1,450 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(484 puan) tarafından
Insanın lorin olası geliyolr :) maşallah çok güzel hepsi kız elbiserine karşı hep bi zaafım vardır zten inşallahta bi kızım olur :) güzel günlerde giysin bebisin
(1,450 puan) tarafından
Insallah canım çok teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,601 soru

24,403,063 cevap

350,295 kullanıcı

...