0 oy
1,353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
İyi geceler canlarım artık dayanamıyorum ben görümcem çoğu kez bilerek kalp kırmak için benim anneligime laf ediyor hadi geçtim her şeyi çok zoruma gidiyor sürekli yapiyor bunu ben kızıma güzel şeyler giydiriyorum bakıyorum çıkarmış onlarla rahat edemez evden dışarı çıkmıyoruz niye giydiriyorsun der bugün kızıma uzanarak emziriyordum uyuyordu kızım iki tane battaniye örtmüş tüm üstüne ben yanındaydım zaten odada soğuk değil inat için geldi odaya yorganı aldı vicdansız anne dedi bende ne vicdansız ligi dedim ah ana sende ana misin dedi patlamak için zor durdum az önce de kızımla oynuyordu kızımda elleriyle saçımı tutmaya çalışıyor gülüyor geldi vay anasi sen nasıl anasin dedi saçını mu veriyon dedi oynuyorum dedim sanki çocuk onların bana vermiycekler ya erkek kardeşi kızıma çorabını koklatiyr öbürü saçını ağzına sokuyor kulağının dibinde bagiriyorlar çocuk korkup ağlıyor ay bu ne sünepe mız mız ağlıyor diyorlar ne biçim çocuk mal gibi kızımın koluna vurdu sevdi çocukta dudağını buzdu ağladı ay bu çok değişik diyorlar bize çekmemiş dün gece abdest alacaktım beşiğinde öyle bir ağladı ki sanki dövülmüş gibi bi kostum hepsi geldi çocuk feci ağlıyor gözünden yaşlar akıyor korkmuş dedim yanında bagiriyorlar gece de korkarak bağırıyor sonra bu çok sünepe diyorlar madem öyle benim yavrum insan gibi sevin çok ağladım anneligime laf ediyor görümcem diye hep böyle oysaki bana herkes der çocuklarla çok iyi ilgileniyorsun daha doğum yapmadan öyle derlerdi beceriyorsun çok derlerdi ben iyi bir anne degilmiyim yaa çok üzgünüm 

22 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ben olsam ağzının ortasına çarparım ya öyle sey mi olur kimse kimsenin anneliği ne laf atamaz kolaymı doğurmak bebeğinizi bu hayatta en çok biz düşünürüz 
(44 puan) tarafından
Aynen bi ayrılalım bu evden yüzümüzü zor görürler zaten eşim için asla ayrılınca bizim eve gelemez diyorlar ben de gitmem oh
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Canım asla ne kendinden ne çocugundam taviz verme onlar kimki sana bunları söylüyorlar biz şimdi buradan ne desek boş Allah yardımcın olsun çok zor ama ben senin yerinde olsay Allaha büyük konuşöayım saçından tutup yerleri yalatmıştım gerizekalıya 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 699 göst.
+4 oy
18 cevap 769 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Kevokimmm (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 495 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pampers (372 puan) tarafından soruldu